19.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα διάρρηξης σε χρυσοχοείο και πάλι με τη μέθοδο “ριφιφι”

Απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείου με τη μέθοδο “ριφιφί” είχαμε νωρίς τα ξημερώματα στην Κάτω Πάφο και συγκεκριμένα εί της παραλιακής Λεοφώρου Ποσειδώνος. 

Οι θρασύτατοι “ριφιδίφες” επεχείρησαν να μπουν σε χρυσοχοείο αφού πρώτα πέτυχαν είσοδο σε κατάστημα γνωστής ιδιωτικής εταιρείας πώλησης παραθεριστικών κατοικιών. Συγκεκριμένα αφαιρώντας αλουμινένιο παράθυρο απο το κατάστημα της εταιρείας μπόρεσαν να μπουν μέσα και ακολούθως προσπάθησαν να τρυπήσουν τον τοίχο για να μπουν στο χρυσοχοείο.

Απο τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι οι δράστες τράπηκαν σε φυγή όταν σήμανε το σύστημα συναγερμού του χρυσοχοείου με αποτέλεσμα να μην κατορθώσουν να μπουν σε αυτό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η σκηνή έχει αποκλειστεί απο την αστυνομία η οποία αναμένει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που στεγάζεται η γνωστή εταιρεία στην Πάφο για να διαπιστωθεί αν οι δράστες έκλεψαν οτιδήποτε απο το συγκεκριμένο κατάστημα.

Το συγκρότημα καταστημάτων βρίσκεται απέναντι απο το γνωστό ξενοδοχείο πέντε αστέρων και το θράσσος των διαρρηκτών προβληματίζει την αστυνομία αφού φαίνεται ότι δεν υπολογίζουν τίποτα αν αναλογιστεί κανείς ότι τα συγκεκριμένα υποστατικά βρίσκονται ανάμεσα στις λεωφόρους Ποσειδώνος και την οδό Αγίου Αντωνίου που διακινείται πολύς κόσμος.

Το γεγονός ότι επιλέγηκε η συγκεκριμένη μέθοδος επίσης προβληματίζει την Αστυνομία η οποία θα εξετάσει αν η απόπειρα αυτή συνδέεται και με την πρόσφατη διάρρηξη, με τον ίδιο τρόπο, σε χρυσοχοείο στη Χλώρακα.

Την απόπειρα εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ