16.9 C
Paphos
Tuesday, March 26, 2024

Τα συγκινητικά λόγια για τον λεβέντη Αχμέτ που αφήνει πίσω του δυο αγγελούδια

Στο άκουσμα της χθεσινής είδησης ότι ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα όλη η Πάφος “πάγωσε”. Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες έκαναν λόγω για σοβαρό εργατικό ατύχημα όμως στον δημοσιογραφικό κόσμο δυστυχώς ήταν ήδη γνωστό ότι το ατύχημα αυτό ήταν θανατηφόρο.

Ένας βιοπαλαιστής που πήγε σαν κάθε μέρα στη δουλειά του για το μεροκάματο “έσβησε” άδικα και απροσδόκητα καταπλακωμένος από πέτρες και χώματα. Ο Αχμέτ από τη Συρία έφυγε από την πατρίδα του για να γλυτώσει από τη φρίκη του πολέμου και ήρθε στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή.  Εργαζόταν για να ζήσει την οικογένειά του και ζούσε φιλήσυχα, όπως μαρτυρούν τα λόγια όσων τον ήξεραν σε μια μικρή κοινότητα της Πάφου, τη Δρούσεια.

Τα λόγια του Χρίστου Σωκράτους που γνώριζε τον Αχμέτ προσωπικά είναι ενδεικτικά του ποιος ήταν ο αδικοχαμένος 40χρονος και συγκινούν:

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Ο Ahmed είναι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του σήμερα στο μεροκάματο …
Οικογενειάρχης πρόσφυγας από τη Συρία ήρθε στην Κύπρο για ένα καλύτερο μέλλον.
Χαμογελαστός, πρόσχαρος αγαπητός κέρδισε τον σεβασμό όλων στο χωριό Δρούσεια αλλά και στο διπλανό χωριό Ινεια, πρόθυμος να βοηθήσει πάντοτε όσους του ζήτησαν την βοήθεια του τις περισσότερες φορές χωρίς χρήματα παρά μονάχα θυμάμαι να έλεγε «ντροπή» να πάρω λεφτά για μια δυο ώρες δουλειά , δεν θα ξεχάσω ποτέ από την σκέψη μου το χαμόγελο σου που ποτέ δεν έσβηνε από τα χείλη σου όσα προβλήματα και έγνοιες κι αν είχες . Εγκαταλείπεις 2 Αγγελούδια πίσω σου 1 και 3 χρόνων τι κρίμα που η μοίρα παίζει τόσο άσχημα παιχνίδια καλό παράδεισο λεβέντη μου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ …😢😢😢

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ