14.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

Τίμησαν Βρετανίδα που επισκέφθηκε την Πάφο 35 φορές!

Τιμήθηκε τουρίστρια που διέμεινε στο ξενοδοχείο Louis Ledra Beach ​ για 35η φορά

Σε μια λιτή τελετή στο ξενοδοχείo Louis Ledra Beach στην Πάφο, τιμήθηκε η τουρίστρια Pat Berrington.

Η Βρετανίδα επισκέφθηκε την Κύπρο συνολικά 35 φορές και κάθε φορά επέλεγε το ξενοδοχείο Louis Ledra Beach για τη διαμονή της. Για να αναγνωρίσουν την αφοσίωσή της τόσο προς το ξενοδοχείο όσο και στην Πάφο, το ξενοδοχείο σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού απέδωσαν συμβολικό δώρο και τιμητική πλακέτα στην κ. Berrington.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με στοιχεία, η κ. Berrington «κατέγραψε» συνολικά 1095 διανυκτερεύσεις στην Πάφο! Παρόντες στην τελετή ήταν εκτός από το Υφυπουργείο Τουρισμού, τοπικοί παράγοντες, στελέχη της Louis Hotels και μέσα ενημέρωσης.

Σε δηλώσεις του στην τελετή βράβευσης ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης ευχαρίστησε την κ. Berrington για την αγάπη που δείχνει στην Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι τιμή μας που επιλέγετε την πόλη μας ξανά και ξανά για τις διακοπές σας.

Αυτό αποδεικνύει τις όμορφες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στην περιοχή μας. Θέλουμε να πούμε στην κ. Berrington ότι θα την περιμένουμε κάθε χρόνο να μας επισκέπτεται και να απολαμβάνει όλα όσα προσφέρει η πόλη μας», επεσήμανε ο κ. Παυλίδης.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο Διευθυντής του Louis Ledra Beach, Αντώνης Αθανασίου ευχαριστώντας και αυτός με τη σειρά του τη Βρετανίδα για τη διαχρονική της προτίμηση στο πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της Louis Hotels, τόνισε: «Σήμερα τιμούμε ένα δικό μας άνθρωπο. Η κ. Berrington “έζησε” στην Κύπρο συνολικά για 1095 ημέρες που συνεπάγεται σε τρία χρόνια ακριβώς. Αυτό από μόνο του λέει πολλά και υπογραμμίζει το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας που απολαμβάνει η συχνή επισκέπτρια στο ξενοδοχείο μας».

Σχετικά με τη Louis Hotels Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ