Τέλος καλό όλα καλά για το ζεύγος που χάθηκε στον Ακάμα- Που ακριβως εντοπίστηκαν;

Εντοπίστηκε τα ξημερώματα το ζεύγος των Βρετανών που είχε χαθεί στην περιοχή του Ακάμα όπου είχε μεταβεί χθες το απόγευμα στην περιοχή  για περιδιάβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 7.3.2018 και ώρα 19:30 χθες λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς από Βρετανό τουρίστα 73 ετών ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο με την σύζυγο του ηλικίας 70 ετών, επίσης από την Βρετανία και διέμεναν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα ότι την ίδια ημέρα στις 14:05 ξεκίνησαν πεζοί για τον Ακάμα όπου σε κάποια στιγμή χάθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία στον Ακάμα.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, της υπηρεσίας Θήρας και δύο περίπολα της πολιτικής άμυνας μετέβησαν στην περιοχή όπου διεξήγαγαν έρευνες για εντοπισμό τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη 01:30 τα ξημερώματα σήμερα το ζεύγος εντοπίστηκε στην τοποθεσία Πύργος της Ρήγαινας έδαφος Ακάμα.

Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Support Local Business