Σ.Μαλάς: “Αποκαρδιωτική η στελέχωση των κυβερνητικών υπηρεσιών στην Πάφο”

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλας χαρακτήρισε αποκαρδιωτική την κατάσταση σε σχέση με την στελέχωση των κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών στην Πάφο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την περιοδεία του στα κυβερνητικά γραφεία Πάφου ο κ.Μαλας ανέφερε ότι είναι για αυτόν τον λόγο που δεν υλοποιούνται οι αναπτυξιακοί προϋπολογισμοί  του κράτους αφού τα παραγωγικά τμήματα της κυβερνητικής μηχανής δεν είναι στελεχωμένα.

Η Πάφος, είπε , χρειάζεται ειδική στήριξη και προανήγγειλε ότι στο πρόγραμμα του για την Πάφο και την Λάρνακα θα περιλαμβάνει ειδικό ταμείο στήριξης συνεπεία και της παρουσίας των αεροδρομίων λόγο και της επιβάρυνσης που υπόκεινται όπως είπε από την διέλευση αεροσκαφών.

Ο Σταύρος Μαλάς σημείωσε ακόμη ότι στον αναμενόμενο επανασχεδιασμό της οικονομίας, η Πάφος θα έχει μια προτεραιότητα σε σχέση με την δημιουργία ενός τμήματος για την εκπαίδευση στον τομέα της Τουριστικής βιομηχανίας.


Ο κ. Μαλάς σχολίασε και το θέμα των εξετάσεων λέγοντας ότι σε μια Ευρωπαϊκή χώρα η προχειρότητα είναι ο χειρότερος εχθρός της μεταρρύθμισης. Οφείλει το Υπουργείο Παιδείας άμεσα, υπέδειξε, να  αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των υποψηφίων αφού αυτή η γκάφα, ανέφερε, στην οποία περιέπεσε έχει υποβαθμίσει το κύρος του κράτους και της μεταρρύθμισης.