Απίστευτες εικόνες από το Τρόοδος μετά την απίστευτη χαλαζόπτωση η οποία σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα, 4 Ιουνίου.
Μπορεί να μπήκαμε και επίσημα σε μήνα καλοκαιριού, ωστόσο ο καιρός κάθε άλλο παρά καλοκαίρι θυμίζει, με βροχές και χαλάζι κυρίως στα ορεινά αλλά και στο εσωτερικό.
Το Τρόοδος, μάλιστα, ντύθηκε στα κάτασπρα, μετά από έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε.
Δείτε φωτογραφίες:
.
.
Αναλυτικά ο καιρός:
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και αρχικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευµατινές ώρες ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευµατινές ώρες πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.
*Οι φωτογραφίες είναι από το Weather Forecast Cyprus – Tasos Ierodiakonou
Support Local Business