Μέσα στα πλαίσια των συντονισμένων προσπαθειών των φορέων της Πάφου για αναβάθμιση της προσβασιμότητας αλλά και προώθησης της τουριστικής Πάφου πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάφο συνάντηση μεταξύ της υπεύθυνης Μάρκετινγκ Ryanair για την Κύπρο κα Chiara Ravara και του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου κ. Νάσου Χατζηγεωργίου.
Συγκεκριμένα στην συνάντηση εξετάστηκαν διάφορα θέματα που αφορούν κοινές δράσεις προώθησης και δημοσίων σχέσεων σε διάφορες αγορές του εξωτερικού που η Ryanair συνδέει με την Πάφο. Ειδική αναφορά και ανταλλαγή απόψεων έγινε για την αξιοποίηση της Πάφου ως ολόχρονος προορισμός και ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017 με πολύ θετική ανταπόκριση από την αεροπορική εταιρεία.
Παράλληλα έγινε ενημέρωση από την μεριά της Πάφου για τα έργα αναβάθμισης και την τροχιά μετ’ εξέλιξης της Πάφου σε ένα ακόμη πιο αναβαθμισμένο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό προορισμό ενώ η ΕΤΑΠ ενημερώθηκε από την Ryanair για τις νέες καινοτομίες και εμπειρίες που αναπτύσσει η εταιρία καθώς και νέες προοπτικές που ανοίγονται τα επόμενα χρόνια.
Οι δύο εταίροι Πάφος και Ryanair διαβεβαίωσαν για την συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας εν όψη και της δυναμικής που υπάρχει αλλά και των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται η κατάρτιση σχετικού πλάνου κοινών δράσεων με έμφαση το έτος 2017.