Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συγχαίρει την αποστολή φοιτητών της, για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ThessisMUN (μοντέλο προσομοίωσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών), που έλαβε χώρα τον Μάϊο στη Θεσσαλονίκη.

Στον εν λόγω διαγωνισμό, συμμετείχαν φοιτητές Νομικής και άλλων σχολών της Ελλάδας, οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε επίκαιρα ζητήματα διεθνούς δικαίου στο πλαίσιο διαφόρων επιτροπών του ΟΗΕ, εκπροσωπώντας ο καθένας μια χώρα.

Από το Νεάπολις συμμετείχαν οι φοιτητές Νομικής: Κωνσταντίνος Πούλιος (1-ετής φοιτητής), Αθανάσιος Τσιφτσής (2-ετής φοιτητής, ο οποίος επιλέχθηκε Γενικός Γραμματέας στο International Maritime Organization (IMO) για το ThessISMUN2020) και ο Federico Wang (2-ετής φοιτητής). Την εποπτεία της αποστολής είχε ο επίκουρος καθηγητής του δημοσίου διεθνούς δικαίου κ. Θωμάς-Νεκτάριος Παπαναστασίου.

Με βάση την εμπειρία που έχει αποκτηθεί και τις επιτυχημένες εμφανίσεις, θα δημιουργηθεί ομάδα στη Νομική Σχολή, που θα συμμετέχει σε αντίστοιχους διαγωνισμούς στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.