spot_img
spot_img
20.9 C
Paphos
Friday, October 15, 2021

Στοίχημα: Tips που θα αυξήσουν τις πιθανότητες κέρδους

   

Το στοίχημα είναι κατά κύριο λόγο ένας τρόπος διασκέδασης, αλλά, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, κανείς δεν παίζει για να χάσει! Στη “μάχη” με τους bookmaker, ο παίκτης είναι λογικό να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές και συμβουλές που μπορεί να ακολουθήσει, οι οποίες ενδέχεται να του επιτρέψουν να αυξήσεί τις πιθανότητες να βγει νικητής.

Οι στρατηγικές που υπόσχονται κέρδη είναι πολλές. Το ίδιο και τα “μυστικά” που, θεωρούν ότι, έχουν κάποιοι άλλοι. Οι ιστορίες για μεγάλες νίκες, αλλά και χαμένα στοιχήματα στις λεπτομέρειες είναι πολλές, ορισμένες, μάλιστα, αγγίζουν τα όρια του αστικού μύθου. Υπάρχουν τρόποι, ωστόσο, να δείτε το ποσό του στοιχηματικού σας λογαριασμού να αυξάνεται. Προσοχή! Δεν πρόκειται να διαβάσετε για “μαγικά” κόλπα, ούτε το συγκεκριμένο κείμενο υπόσχεται τρελά κέρδη. Θα βρείτε, όμως, ορισμένα tips που αν τα ακολουθήσετε, ίσως δείτε τις επιτυχημένες προβλέψεις σας να αυξάνονται.

   

Μονά αποδεκτά: Βασική αρχή του στοιχήματος είναι ότι ποντάρουμε στα λιγότερα δυνατά παιχνίδια που επιτρέπει η κάθε στοιχηματική, για παράδειγμα η winmasters cy. Στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων, δηλαδή, επιλέγουμε τα μονά αποδεκτά. Με αυτόν τον τρόπο, αργά αλλά σταθερά, μπορούμε να δούμε το στοιχηματικό μας λογαριασμό να αυξάνεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαχείριση κεφαλαίου: Στο ξεκίνημα κάθε σεζόν, γύρω στον Αύγουστο, ορίζουμε ένα ποσό που θα διαθέσουμε στο στοίχημα, τη λεγόμενη μπάνκα. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση και να μην τοποθετούμε περισσότερο από το 5% του αρχικού κεφαλαίου σε ένα στοίχημα.

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές

Value Bet: Αναζητούμε σε κάθε κουπόνι τα Value Bets. Τα σημεία που, κατά την άποψή μας, έχουν αξία. Τι σημαίνει αυτό. Με απλά λόγια, είναι τα σημεία που σύμφωνα με την αντίληψή μας προσφέρονται σε μεγαλύτερες αποδόσεις από τις “πραγματικές” πιθανότητες επιβεβαίωσής τους.

Μελέτη: Οφείλουμε με περνάμε από εξονυχιστικό έλεγχο κάθε παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να ποντάρουμε. Οι απουσίες μίας ομάδας, το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της, μία πιθανή αλλαγή προπονητή, ακόμη και οι καιρικές συνθήκες, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Το ίδιο ισχύει και για άλλους παράγοντες, όπως τα στατιστικά και η προϊστορία. Πριν παίξουμε, λοιπόν, μελετάμε!

Επιλογή: Είναι πολύ σημαντικό να εστιάζουμε μόνο σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Καλό θα ήταν αυτά να μην ξεπερνούν τα 3-4, ανάλογα, βέβαια, με το χρόνο που διαθέτει ο καθένας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μάθουμε καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων, να έχουμε προσωπική άποψη για την κάθε μία από αυτές και να ποντάρουμε έχοντας όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα στα χέρια μας.

Φαβορί: Για την ακρίβεια, η “παγίδα” των γκραν φαβορί. Πολλοί από εμάς έχουν την τάση να ποντάρουν σε μικρές αποδόσεις, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι αυξάνουν τις πιθανότητες νίκης. Σε πολλές περιπτώσεις, η εμπειρία έχει αποδείξει, βέβαια, ότι συμβαίνει το αντίθετο. Το στοίχημα δεν είναι παιχνίδι ονομάτων, αλλά αποδόσεων.

No Bet: Πολλές φορές ψάχνουμε διακαώς να ποντάρουμε σε ένα παιχνίδι. Υπάρχει το ενδεχόμενο το πρόγραμμα να μην είναι “βολικό”, οι αποδόσεις να μη μας αρέσουν, οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει να μας αποτρέπουν από το να ποντάρουμε σε ένα σημείο. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Και το No Bet είναι σημείο.

Υπομονή: Η υπομονή είναι μία από τις μεγαλύτερες αρετές στη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για το στοίχημα! Αποτελεί ένα από τα κυριότερα γνωρίσματα του σωστού παίκτη. Δεν παρασυρόμαστε από μεγάλες νίκες, ούτε προσπαθούμε να ρεφάρουμε άμεσα σε ενδεχόμενες ήττες. Το στοίχημα δεν είναι σπριντ, αλλά μαραθώνιος.

Ως κατακλείδα, κρατάμε το εξής: Το στοίχημα είναι πρώτα και πάνω από όλα διασκέδαση. Παίζουμε μόνο όσα μας περισσεύουν και ποτέ περισσότερα!

Support Local Business
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img