29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Στην Πάφο η Daniela Ryf , Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Τριάθλου – IRON MAN

Η Daniela Ryf,  Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ironman το 2015 και 2016,   Ironman 70.3  World champion το 2014 και 2015 βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Πάφο για προετοιμασία.


 

H Ελβετίδα αθλήτρια βρίσκεται  στην Πάφο από την Δευτέρα μαζί με τον πασίγνωστο προπονητή της κον Brett Sutton και την συνάδελφο της Carina Brechters μετά από πρόσκληση του συνεργάτη τους  Mokatpot Productions που εδρεύει στην Πάφο  με την στήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου, Ναυτικού Ομίλου Πάφου και Δήμου Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως ανέφερε η  Daniela σε πρόσφατη συνάντηση μας “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι στην Πάφο και υπερθεματίζω το γεγονός ότι η Πάφος έχει όλα τα αναγκαία συστατικά για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των αθλητών αλλά και στο παγκόσμιο χάρτη προορισμών για προετοιμασία αθλητών.  Παράλληλα όπως επισήμανε  “οι καιρικές συνθήκες, ο ήπιος χειμώνας,   η καλή προσβασιμότητα από αέρος, η υποδομή αλλά και η Παφίτικη φιλοξενία συγκαταλέγονται στα μεγάλα συν για να διαφοροποιηθεί η Πάφος από άλλους ανταγωνιστές.”

Η κα Ryf θα παραμείνει στην Πάφο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη ενώ  ακολουθεί ένα εντατικό πρόγραμμα Τριάθλησης μέχρι και την ημέρα αναχώρησης της.

Όπως έχει ήδη  τροχιοδρομηθεί,  η  Mokatpot Productions  από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι και τον Απρίλιο του 2017  έχει διευθετήσει την λειτουργία στην Πάφο Τraining camp και βάση προγραμματισμού αναμένονται να καταφθάσουν στην περιοχή δεκάδες αθλητές από διάφορα μέρη του κόσμου για προετοιμασία.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία  Mokatpots Productions   για την δράση της και βεβαίως την Daniela Ryf  και τον προπονητή της Brett Sutton για την τιμή που έκαναν στο προορισμό και να επιλέξουν την  Πάφο για προπόνηση. Για εμάς που ενασχολούμαστε με τον προορισμό και την ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού η κάθοδος της Danielas Ryf στην Πάφο μας τιμά ιδιαίτερα και αναβαθμίζει το κύρος του προορισμού  αφού ένας αθλητής τέτοιας εμβέλειας επέλεξε την Πάφο.

Η ΕΤΑΠ διαβεβαιώνει τους ενασχολούμενους με τον αθλητικό τουρισμό ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους και μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να ανεβάσουν την Πάφο ακόμη πιο ψηλά ως προορισμό για αθλητές και αθλητικό τουρισμό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ