19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Σημαντική διάκριση για το Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου [BINTEO]

Ένα πολύ σημαντικό βραβείο απέσπασε το Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

 Συγκεκριμένα οι μαθητές Εβελίνα Γιάγκου, Νίνα Καλαϊτσέβα, Κάσπερ Μρόζεκ και Κυριάκος Φιλιππίδης, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Τέχνης Γιάννου Οικονόμου, κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την ταινία τους και να κερδίσουν το βραβείο στην ειδική κατηγορία ταινιών «Νοιάζομαι και Δρω».

 Το βραβείο μοιράζονται ισοτίμως με το Γενικό Λύκειο Πεντάπολης Σερρών και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Τρικάλων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 Η ταινία που απέσπασε το βραβείο είχε σαν θέμα το “Καταφύγιο Μάθησης Καρίτας” (για τους πρόσφυγες) στη Πάφο. Μια ταινία που ο καθένας θα πρέπει να δει ανεξαρτήτως της βράβευσης.

 Αξίζει να σημειωθεί πως οι κινηματογραφικές δημιουργίες των μαθητών του Α’ Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου καθώς και των μαθητών των άλλων δύο σχολείων που διακρίθηκαν, κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 69 συμμετοχές στην ίδια κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές όσο και στον καθηγητή τους.

 Δείτε την βραβευμένη ταινία στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Learning For Life from Yiannos Economou on Vimeo.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ