Αφού κόπασαν οι καμπάνες των Δημοτικών και ο Φαίδωνας Φαίδωνος συνεχίζει στο τιμόνι της δημαρχίας της πόλης της Πάφου, είναι ώρα για τους αντιδημάρχους.


Σύμφωνα με την πρώτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα στην Κύπρο, το SigmaLive οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του αντιδημάρχου για τη Δήμο της Πάφου είναι μέχρι στιγμής πέντε με τον αριθμό να μην αποκλείεται να αυξηθεί κατά έναν ή να μειωθεί ακόμη και αισθητά.

KORANTINA HOMES

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου η αντιδημαρχία της πόλης θα πρέπει να σφραγίσει.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ 5 είναι οι διεκδικητές της θέσης. Από τον ΔΗΣΥ, είναι ο Νίκος Συμιλλίδης. Από τον χώρο του ΔΗΚΟ, ο Εύρος Λοιζίδης, από την ΕΔΕΚ ο Βάσος Δημητρίου. Από την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου είναι ο τέταρτος διεκδικητής, ο Μιχάλης Χατζημιτσής. Τέλος, ο Ανδρέας Χρυσάνθου από τον χώρο της Αλληλεγγύης διεκδικεί κι αυτός την αντιδημαρχία.

Οι διαβουλεύσεις είναι ιδιαίτερα εντατικές τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να κορυφωθούν ενόσω πλησιάζουμε στην πρώτη επίσημη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, όπου στις πρώτες συνεδρίες, αναμένεται να επικυρωθεί ο εκλεκτός.

Πηγή:sigmalive.com/