19.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Επιχειρηματίας στην Πάφο λούστηκε τη βενζίνη για να αυτοπυρποληθεί

Επιχειρηματίας στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου λούστηκε βενζίνη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.


Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί όταν υπάλληλοι του Δήμου Γεροσκήπου μετά απο απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν το υποστατικό της οικογενειακής επιχείρησης με σκοπό να καταγράψουν πιθανές παρανομίες που υπάρχουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο υποστατικό δεν ισχύει το ίδιο καθεστώς με τα υπόλοιπα σημεία του παραλιακού μετώπου στη Γεροσκήπου αφού εδώ ο διαχειριστής διατηρεί το μέρος απο το 1975 και ποτέ δεν συμπεριλήφθηκε στις αναφερόμενες άδειες για τις οποίες πρόσφατα υπήρξε ένταση και αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αντιδρώντας λοιπόν απέναντι στην πρόθεση του Δήμου να εντοπίσει παρατυπίες ο επιχειρηματίας λούστηκε τη βενζίνη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί. Απο την ενέργειά του αυτή μάλιστα η βενζίνη φαίνεται να έπεσε και σε υπάλληλους του Δήμου Γεροσκήπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρανομίες για τις οποίες οι υπαλλήλοι είχαν επισκεφθεί το υποστατικό δεν αφορούσαν κρεβατάκια ή ομπρέλες αλλά το υποστατικό αυτό καθε αυτό για το οποίο το υφιστάμενο καθεστώς περιγράψαμε πιο πάνω.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ