16.9 C
Paphos
Tuesday, March 26, 2024

ΠΑΦΟΣ- FAKE NEWS: Ανακαλύψαμε που γυρίστηκε το “επίμαχο- ακατάλληλο” βίντεο (pics)

Τις τελευταίες μέρες, ίσως και δυο εβδομάδες, συζητείται έντονα ανάμεσα σε διάφορους κύκλους ένα ερωτικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποστέλνεται από το ένα κινητό στο άλλο με την ψευδή πληροφορία υπό μορφή φήμης ότι αυτό γυρίστηκε σε συγκεκριμένη αποθήκη και μάλιστα γίνεται και αναφορά στην πρωταγωνίστρια.

Δυστυχώς πολύ εύκολα σε αυτό τον τόπο θίγουμε με την πρώτη ευκαιρία πρόσωπα και καταστάσεις, “φωτογραφίζουμε” άτομα και διαπομπεύουμε οικογένειες σπηλώνοντας υπολείψεις και αξιοπρέπειες.

Το “επίμαχο- ακατάλληλο” βίντεο που κυκλοφορεί έχει γυριστεί στο εξωτερικό και έχει δημοσιευθεί σε μια blogspot ιστοσελίδα (τη διευθυνση του οποίου κατέχουμε) ερωτικού περιεχομένου στην Τουρκία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η πρώτη δημοσίευσή του βίντεο έγινε το 2018 και στο πρωτότυπο το οποίο έχει μεγαλύτερη διάρκεια (2.00”) από αυτό που κυκλοφορεί στην Κύπρο (1.34”) μπορεί κάποιος να διαβάσει και την ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας που αναρτήθηκε αρχικά. Να σημειωθεί ότι και τα δυο βίντεο ανέβηκαν ακολούθως από τον ίδιο λογαριασμό (user ID) τον οποίο υπογράφει κάποιος με πολύ σύνηθες τουρκικό όνομα και ένα διψήφιο αριθμό στο τέλος σε μεγάλη ιστοσελίδα ερωτικών βίντεο.

Κάποιο “λαγωνικό” της Τεχνολογίας όμως φρόντιζε να “κόψει” το βίντεο σε διαφορετικές διαστάσεις, με ένα απλό και κοινό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και να το κυκλοφορήσει δίχως την ετικέτα που δείχνει την αρχική πηγή δημοσίευσης του.

Αυτό λοιπόν το βίντεο κάποιος με απλές κινήσεις το κατέβασε (download) στο κινητό του και σε χρόνο dt έκανε τον γύρο του διαδικτύου στην Κύπρο και δη στην Πάφο προκαλώντας όλα όσα πιο πάνω περιγράψαμε.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες που το PafosPress εξασφάλισε (με απλή έρευνα στο Google και ακολουθώντας σχόλια χρηστών του Facebook που ήδη ήξεραν που υπήρχε το βίντεο) μπορείτε να δείτε την αρχική δημοσιευσή που είναι και χρονικά μεγαλύτερη αλλά και τη δεύτερη οι οποίες έχουν και μερικά εκατομμύρια θεάσεις (802,968 το πρώτο που είναι 2 λεπτών και 2,117,962 το 1,34” το δεύτερο που γράφει και part2)

Είπαμε, να είμαστε λίγο υποψιασμένοι, να μην ακούμε τι λέει ο καθένας και κυρίως να μην διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν πόνο και ζημιά σε κάποιους.

Ιδού ξανά και οι αποδείξεις…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ