15.9 C
Paphos
Monday, March 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: 6 μήνες φυλακή σε 40χρονο για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 40χρονου για υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Ο 40χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και έχει κριθεί ένοχος για υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλή, ενοχλητικά και απειλητικά τηλεφωνήματα στην Πάφο.

Στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας αγόρευσαν οι δύο πλευρές ενώ το Δικαστήριο είχε διατάξει όπως ο  40χρονος παραμείνει  υπό κράτηση μέχρι σήμερα, ημερομηνία κατά την οποία θα του ανακοινωνόταν  η  επιβολή της ποινής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε στις 19.11.2019  από λειτουργό του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου όταν ένα πρόσωπο τηλεφώνησε στο δικαστήριο και ζητούσε επανειλημμένα να μιλήσει με μια δικαστή με σκοπό να  διαμαρτυρηθεί γιατί η σύζυγος του μετέβη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση της και η δικαστής της ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα του δικαστηρίου λόγω απρεπούς εμφάνισης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο συγκεκριμένος απείλησε την δικαστή μέσω της λειτουργού του Δικαστηρίου Πάφου ότι θα της “ κάνει κακό” διότι πρόσβαλε την γυναίκα του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο και η κάρτα sim με την οποία το άτομο αυτό τηλεφώνησε στο δικαστήριο.Αφού ταυτοποιήθηκε, ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ