18.9 C
Paphos
Friday, January 17, 2025

ΠΑΦΟΣ: 33χρονος έστειλε στο χειρουργείο 20χρονο γιατί αρνιόταν “να μάθει τη δουλειά”

Σε επαγγελματικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία τον τραυματισμό ενός 20χρονου Σομαλού, στην επαρχία Πάφου, από συνάδελφό του, ο οποίος συνελήφθη και εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 22.8.2018 καταγγέλθηκε από τον 20χρονο από τη Σομαλία, που είναι υπάλληλος σε πρατήριο βενζίνη στην Χλώρακα, ότι του επιτέθηκε ένας συνάδερφος του ηλικίας 33 ετών από τη Νιγηρία .

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε κατάγματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο δεξί ζυγωματικό οστό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος, αναφέροντας στην Αστυνομία ότι ο 20χρονος αρνιόταν “να του μάθει τη δουλειά”, και συνελήφθη.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ