22.4 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: 27χρονος στην εντατική απο ηλεκτροπληξία- Πήγε να κλέψει καλώδια

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται απο το πρωί 27χρονος ο οποίος κάτω απο συνθήκες και διερευόνται έπαθε ηλεκτροπληξία τα ξημερώματα. 


Ο 27χρονος με καταγωγή από την Ινδία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου λίγο μετά τις 3 το πρωί με συμπτώματα ηλεκτροπληξίας και εγκαύματα στα χέρια και κρατήθηκε για νοσηλεία λόγω αρρυθμιών που παρουσίαζε.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στο PafosPress.com η υπεύθυνη των Πρώτων Βοηθειών, Νεοφύτα Χρυσάνθου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο νεαρός μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες με το μαχαίρι ενσωματωμένο στο χέρι του λόγω και της ηλεκτροπληξίας και των εγκαυμάτων που υπέστηκε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιδίου, υπέστηκε ηλεκτροπληξία ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Η Αστυνομία ωστόσο διερευνά υπόθεση απόπειρας κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, πιθανόν της ΑΗΚ και ότι στην προσπάθεια του 27χρονου να τα αποκόψει έπαθε ηλεκτροπληξία.

Η κατάσταση της υγείας του 27χρονου είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου ενώ για το θέμα είναι ήδη ενήμερη και η Αρχή Ηλεκτρισμού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ