29.6 C
Paphos
Saturday, September 26, 2020
Αρχική ΠΑΦΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΦΟΣ ΠΑΦΟΣ: 24 χρονος κατηγορείται για απαγωγή, επίθεση και τραυματισμό της πρώην συμβίας...

ΠΑΦΟΣ: 24 χρονος κατηγορείται για απαγωγή, επίθεση και τραυματισμό της πρώην συμβίας του – Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 24χρονος για υπόθεση απαγωγής  πρόκληση τρόμου και απειλής , επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης  της πρώην συμβίας του και επηρεασμού σε δικαστική διαδικασία.

Ο 24χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι ότι στις 24.4.2019 απήγαγε την πρώην συμβία του, της προκάλεσε τρόμο λέγοντας της μάλιστα πως « όσο δεν καταλαβαίνει τα πράγματα θα χειροτερέψουν».Επιπρόσθετα ο νεαρός κατηγορείται ότι επηρέασε δικαστική έρευνα ζητώντας μάλιστα από την παραπονούμενη την απόσυρση της καταγγελίας, προτείνοντας της να της δώσει για αυτό το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ αλλά και την αποπληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος  ύψους 500 ευρώ.

Επίσης την 8η Απριλίου του 2019 κατηγορείται ότι  εισήλθε με την βία στην κατοικία της με σκοπό να διαπράξει ποινικό αδίκημα, προκαλώντας τρόμο, εκτοξεύοντας απειλές ότι θα «την σύρει στο γκρεμό και δεν θα τη βρίσκει κανένας».Επίσης για απαγωγή με σκοπό τον περιορισμό ενώ στις 16.3.2019 κατηγορείται ότι παράνομα εισήλθε στην κατοικία της πρώην συμβίας του της επιτέθηκε και της προκάλεσε σοβαρή πραγματική βλάβη. Επιπρόσθετα όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο την 15η Μαΐου του 2019 ο 24χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης.

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής συμφώνησαν με τον συνήγορο υπεράσπισης του 24χρονου δικηγόρου Κώστα Σιαηλή όπως ο κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το Δικαστήριο ένα αποδεκτό το αίτημα αμφότερων των πλευρών και διέταξε όπως ο 24χρονος αφεθεί ελεύθερος αφού παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του τοποθετηθεί  στο stop list, καθημερινά παρουσιάζεται σε αστυνομικό σταθμό στον Άγιο Ιωάννη της Λεμεσού μεταξύ των ωρών 18:00 με  20:00 , υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ και εγγύηση με αξιόχρεο εγγυητή ύψους 30 χιλιάδων ευρώ,
Επίσης εκδόθηκε σχετικό διάταγμα βάση του οποίου δεν θα επιτρέπεται ο 24χρονος να πλησιάζει την παραπονούμενη στην οικία της και να την ενοχλεί σε απόσταση 50 μέτρων.
Το Δικαστήριο μάλιστα κατέστησε σαφές στον κατηγορούμενο ότι σε περίπτωση που παραβεί με οποιοδήποτε τρόπο το διάταγμα θα διαταχθεί η άμεση κράτηση του.

Επίσης στην σημερινή διαδικασία έγινε ρύθμιση για το παιδάκι που έχει ο κατηγορούμενος με την παραπονούμενη έτσι ώστε να μην συναντιόνται και να έρχονται σε επαφή  και η παράδοση του παιδιού να γίνεται μέσω γνωστού τους ζεύγους.

ΧΤο Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 9.12.2019 στις 09:00 το πρωί.

SourceΚΥΠΕ
- Advertisment -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

13 τα σημερινά κρούσματα – Ποιους αφορούν

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,220 εργαστηριακών...

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία στην Κύπρο – Τι μας περιμένει

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Θερμή αέρια μάζα αναμένεται σταδιακά από την Κυριακή. Σήμερα ο καιρός θα είναι...

Κορωνοϊός: Ο δείκτης μεταδοτικότητας στην Κύπρο και οι ηλικίες στο «κόκκινο»

Στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κύπρο έδωσε η Εθνική Αναφορά που δημοσίευσε το Υπουργείο Υγείας.

Έκαναν πάρτι σε οικία στη Λάρνακα: Εξώδικα σε 13, στο δικαστήριο ο ιδιοκτήτης

Στην καταγγελία 13 προσώπων για παραβίαση των διαταγμάτων στη Λάρνακα προχώρησε η Αστυνομία, ενώ ο ιδιοκτήτης της οικίας παραπέμφθηκε στο δικαστήριο.