21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα, 31 και 28 ετών

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 31 και 28 ετών, συνέλαβε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων, στην Πάφο, στις 2 Δεκεμβρίου 2019. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ωρών 10μ.μ. της 1ης Δεκεμβρίου και 9.20π.μ. της 2ας Δεκεμβρίου, άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά του και έκλεψαν πέντε κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και τραπεζικές επιταγές.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων, εξασφαλίστηκε σχετική μαρτυρία, βάσει της οποίας εκδόθηκαν  δικαστικά εντάλματα σύλληψης, εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 31 και 27 ετών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις 4 Δεκεμβρίου, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 31χρονος. Την επόμενη μέρα, ο 31χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Χθες, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τον 27χρονο. Ο συλληφθέντας τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ