16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Την Τρίτη η κηδεία της 10χρονης μαθήτριας- Η παράκληση των οικείων της

Σε εσωτερική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της άτυχης μαθήτριας Νελίνα Φακλίσκα ηλικίας 10 ετών μαθήτριας του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης η οποία έχασε χθες τη ζωή της σε θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο. Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης μαθήτριας διενήργησε σήμερα ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εξακολουθούν να διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου. Σήμερα το πρωί στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και έγινε αναπαράσταση του θανατηφόρου για να μπορέσουν τα ευρήματα της να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σπάνε κόκκαλα” τα συγκλονιστικά λόγια της δασκάλας της 10χρονης Νελίνα 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, η ώρα 14:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου με δυτική κατεύθυνση δηλαδή από τον κυκλοφοριακό κόμβο του Νοσοκομείου προς την Λεωφόρο Μεσόγης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη πεζή, η οποία διασταύρωνε εκείνη την στιγμή την Λεωφόρο από αριστερά προς τα δεξιά , σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.

Η κηδεία της άτυχης μικρής θα τελεστεί την προσεχή Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 2:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο. 

Παράκληση των οικείων της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη της οικογένειας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ