16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Οι οργανωμένοι γονείς θα ξυρίσουν LIVE τον Μάριο Ιγνατίου για καλό σκοπό

Μια όμορφη και συμβολική εκδήλωση για στήριξη του Movember Cyprus και ταυτόχρονη ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του προστάτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωί στην Πάφο.

Συγκεκριμένα στο Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου, οι Οργανωμένοι γονείς των τριών Ομοσπονδιών της Επαρχίας, Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γονέων του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου και τη Διεύθυνση του σχολείου θα ξυρίσουν σε ζωντανή σύνδεση με την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή “Το Πρωτοσέλιδο” το μουστάκι του αρχισυντάκτη του PafosPress και ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριου Ιγνατίου. 

Το παρόν του στη εκδήλωση αυτή θα δώσει και ο εκ των ιδρυτών του Movember Cyprus και μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Λεόντιος Τσέλεπος, ο οποίος θα παραλάβει από τον δημοσιογράφο το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εισφορές των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών Γονέων και του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου για οικονομική ενίσχυση του κινήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η εκδήλωση αυτή προέκυψε μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου και συγκεκριμένα του αντιπροέδρου του Γιάννου Στυλιανίδη. Καθοριστική ήταν βεβαίως και η άμεση ανταπόκριση των προέδρων των τριών Ομοσπονδιών, Κώστα Αρχοντούς της Προδημοτικής, Αννίτας Ταλιώτου της Δημοτικής και Νίκου Μαυρονικόλα της Μέσης όπως και η στήριξη της διεύθυνσης του σχολείου. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά αλλά και ο συντονισμός από τον τέως πρόεδρο της Ομοσπονδίας Προδημοτικής, Ανδρέα Μιχαήλ.

Το συγκεκριμένο σχολείο είναι πάντα ευαισθητοποιημένο και λαμβάνει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη ημέρα, την Πέμπτη δηλαδή, στο σχολείο οι μαθητές σε συνεργασία με τη διεύθυνση και το σύνδεσμο γονέων θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη εκδήλωση και πάλι για την εκστρατεία Movember. 

Όσοι θα ήθελαν να ενισχύσουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή και να συνδράμουν οικονομικά στο κίνημα Movember Cyprus, επιχειρηματίες ή ιδιώτες, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με την ιστοσελίδα μας πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την περσινή ζωντανή σύνδεση με το ΣΙΓΜΑ όπου ο αρχισυντάκτης μας ξύρισε το μουστάκι ζωντανά, αφού προηγουμένως έδωσε κανονικά ανταπόκριση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ