18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Θανάσιμος κίνδυνος μέχρι την ολική υποχώρηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πιστώνουμε με καλή θέληση, επαγγελματισμό και διάθεση κάθε δημόσια υπηρεσία που σκοπό έχει να εργάζεται προς όφελος των πολιτών, της Κοινωνίας και του κράτους.

Η παρούσα δημοσίευση θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στόχο δεν έχει ούτε να θίξει κανένα, ούτε να μειώσει την προσπάθεια οποιουδήποτε Δημόσιου Τμήματος και δη του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Στην περίπτωση όμως της υποχώρησης του οδοστρώματος, στον κύριο δρόμο Πάφου- Πόλης, στο ύψος ανάμεσα στο Στρουμπί και τη Γιόλου, η κατάσταση δεν φαίνεται να προωθείται άμεσα με αποτέλεσμα οδηγοί οι οποίοι καθημερινά χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δρόμο να εκφράζουν τις εντονες ανησυχίες τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται και στις καιρικές συνθήκες, στο ότι ακόμη η γη δεν στέγνωσε και σίγουρα μια επιδιόρθωση δεν θα είναι μόνιμη όμως την ίδια στιγμή όπως αναγνώστες του PafosPress.com (οι οποίοι πήγαν επι τόπου και μας έστειλαν και τις σχετικές φωτογραφίες) καταγγέλνουν το οδόστρωμα ανά πάσα στιγμή μπορεί να υποχωρήσει δραματικά και να θρηνήσουμε θύματα (Γίνεται αναφορά σε κούφωμα κάτω από το οδόστρωμα).

Ούτε Κασσάνδρες θέλουμε να γίνουμε, ούτε αναστάτωση θέλουμε να προκαλέσουμε όμως ας παρθούν μέτρα πριν είναι ήδη αργά και κυρίως προτού θρηνησουμε θύματα.

Η σύνταξη

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ