Μαγεία οι καταρράκτες σε κοινότητα της Πάφου – Δεν είναι τα Λουτρά του ‘Αδωνη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βρίσκονται τριάντα λεπτά απο το κέντρο της Πάφου ομως αναμφίβολα αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε ένα απόγευμα ή ένα πρωινό και να κάνετε μια βόλτα μέχρι το χωριό Κρήτου Τέρρα για να τους απολαύσετε. 


Οι καταρράκτες της κοινότητας βρίσκονται λίγο έξω απο το χωριό, 5-10 περίπου λεπτά με το αυτοκίνητο απο την Πλατεία με ένα σχετικά καλό δρόμο απο μπετόν ο οποίος θα σας οδηγήσει απο μόνος του για να τους βρεις έχοντας στη διαδρομή τις απαιτούμενες σημάνσεις.

Στον “πρώτο τερματισμό” βρίσκεται ο μικρός καταρράκτης με ένα σχετικά μικρό αλλά ικανοποιητικό και σίγουρα αρκετ;ά καλά οργανωμένο εκδρομικό χώρο με παγκάκια και την ανάλογη υποδομή για τα σχετικά (πάγκους, τραπέζια, χώρο για σούβλα κ.ο.κ.) και απο εκεί με πεζοπορία ενός χιλιομέτρου συναντάτε τον μεγάλο καταρράκτη.

Η διαδρομή αλλά κυρίως ο τελικός προορισμός θα σας αποζημιώσουν στο έπακρο αφού μια βόλτα στην ύπαιθρο της Πάφου η οποία θα έχει τελικό σημείο αναφορά τα τιρκουάζ νερά της λίμνης η οποία σχηματίζεται μπροστά στον καταρράκτη σε συνδυασμό με τον μαγευτικό ήχο του νερού που τρέχει και το κελαήδημα των πουλιών σίγουρα θα σας δώσουν άλλα δέκα χρόνια ζωής το ελάχιστο.