18.9 C
Paphos
Sunday, March 31, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κραυγή απόγνωσης μιας μάνας ενός ακρωτηριασμένου νέου- “Σκοτώνετε το παιδί μου”

Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχουν τα προβλήματα της οικογένειας του νεαρού Δημήτρη Στυλιανού απο την Πάφο ο οποίος πριν μερικά χρόνια ακρωτηριάστηκε απο κροτίδα.


Ο Δημήτρης μετά απο πολλές προσπάθειες μέσα και απο τη δημοσιοποίησή του προβλήματός του στο PafosPress.com πριν δύο χρόνια (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) βρήκε προσωρινά λύση, μόνο στο θέμα της οικονομικής επιβίωσης λαμβάνοντας αναπηρικό επίδομα απο το κράτος. Τότε, όταν το πρόβλημα είχε δημοσιοποιηθεί, ξέσπασε μεγάλος σάλος απο τις αναφορές των λειτουργών του κράτους που σύμφωνα και με τις καταγγελίες της μητέρας του Δημήτρη, Ελένης, του παρουσίασαν ως επιχείρημα για την αρχική απόρριψη ότι μόνο το ένα του χέρι ήταν κομμένο.

Η κοινωνική αντίδραση και η δημοσιοποίηση του προβλήματος είχε ως αποτέλεσμα την άμεση παρέμβαση της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου η οποία έλυσε προς τιμήν της άμεσα το πρόβλημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σήμερα η μητέρα του Δημήτρη επανέρχεται με μια κραυγή απόγνωσης, γροθιά στο στομάχι για την κυπριακή Κοινωνία αφού έρχεται ξανά το κράτος να “κλείσει την πόρτα στο παιδί της”.

Δείτε τι έγραψε δημόσια εκφράζοντας την απόγνωση της:

…η δεύτερη ανάρτηση

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ