21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Η Σχολική Εφορεία “αποκεφάλισε” τον καντινιέρη που πήρε ενέχυρο το ρολόι μαθητή

Πλήρης επιβεβαίωση του συμβάντος το οποίο αποκάλυψε το PafosPress.com αποτελεί η χθεσινοβραδινή απόφαση της Σχολικής Εφορείας Πάφου σε σχέση με το περιστατικό όπου διαχειριστής καντίνας σε δημοτικό σχολείο πήρε ως ενέχυρο ρολόι μαθητή για πίτσα που ο 12χρονος έπιασε χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ.


Σε έκτακτη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Σχολικής Εφορείας Πάφου και αφού έγινε παρουσίαση των γεγονότων το σώμα αποφάσισε ομόφωνα όπως προχωρήσει άμεσα στη άμεση διακοπή του συμβολαίου με το διαχειριστή κυλικειάρχη και την επιβολή προστίμου ύψους 500€ για παραδειγματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη καντίνα διατηρεί συμβόλαιο με την Σχολική Εφορεία μέχρι τα τέλη Ιουλίου αφού το σχολείο λειτουργεί και ως θερινό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου, Μιχάλης Χαραλάμπους, μιλώντας στο PafosPress.com ανέφερε ότι η Ολομέλεια κάλεσε τον κυλικειάρχη για να απολογηθεί και αφού άκουσε τα όσα έγιναν και αφού παραδέχθηκε το περιστατικό προχώρησε πλειοψηφικά στην πιο πάνω τιμωρία.

Δεν πρόκειται να δεχτούμε παρόμοιες συμπεριφορές απο κανένα, ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους. Στο μέλλον θα είμαστε αμείλικτοι με συμπεριφορές οι οποίες προσβάλουν τη Σχολική εφορεία ή δεν προστατεύουν την εκπαιδευση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ