Υποψήφια για Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάφου θα είναι η Μαρίνα Φεττά με το ΔΗΚΟ. Η Μαρίνα πάντα ευαισθητοποιημένη και δυναμική σχολιάζει το περιστατικό στη Λεμεσό όπου άτομο με ειδικές ικανότητες ξεχάστηκε στις τουαλέτες. Η Μαρίνα με ένα μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ανέρτησε το πιο κάτω μήνυμα στέλνοντας πολλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.


Μαρίνα Φεττά: “Ως ατομο με αναπηρία, ως πολίτης νιώθω ντροπή για το σημερινό περιστατικό σε σχολείο στην Λεμεσό άκουσον άκουσον άφησαν παιδί στην τουαλέτα και πήγαν εκδρομή. Απαιτώ απο την πολιτεία να μην παρακολουθεί και πάλι ως απλός θεατής αλλα να λάβει αυστηρα τα μέτρα του,να μην διαστάσει ακομη και το κλείσιμο του σχολείου

KORANTINA HOMES

Εγώ ακριβως θυμάμαι τη δασκάλα μου να πέρνει τηλέφωνο την μητέρα μου ώστε να μου επιτρέψει να παω εκδρομή με τους συμμαθητές μου .
Το σημερινό περιστατικό ειναι ασυγχώρητο και καταδεικνύει οτι ζούμε σε μια κοινωνία ζούγκλα χωρις ήθη αλλά ουτε παιδεία.

Εγώ για να κερδίσω την ισότητα κατεβαίνω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δημοκρατικό Κόμμα στο Δήμο της Παφου ενα μεγάλο σοβαρο βήμα για την αλλαγή γιατι πρεπει να να αλλάξουμε. 

Κλείνω με ενα ερώτημα σύνθημα του φετινού ραδιομαραθώνιου ειναι”εχω δικαίωμα ” ρωτώ αλήθεια έχουμε ;