21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αυτά τα ρούχα φορούσαν οι δράστες της απόπειρας ληστείας – Διέφυγαν με κλεμμένο όχημα [φωτος]

Συναγερμός σήμανε στα γραφεία της Τράπεζας Κύπρου επι της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, δίπλα από το Λύκειο Κύκκου όταν γύρω στη μια δυο άγνωστοι άνδρες προσπάθησαν να πετύχουν είσοδο κρατώντας σφυρί και ρόπαλο.

Οι δύο δράστες, φαίνεται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ και προσπάθησαν να πετύχουν είσοδο από την πλαϊνή έξοδο κινδύνου του καταστήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com, η Αστυνομία καταζητεί δύο πρόσωπα. Ο ένας φοράει ρούχα μαύρα ενώ ο δεύτερος μπουφάν, γκρίζο παντελόνι και άσπρο καπέλο.

Οι δράστες αφού δεν κατάφεραν το σκοπό τους τράπηκαν σε φυγή, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου, το οποίο φαίνεται να είχε κλαπεί νωρίς το πρωί από τη Γεροσκήπου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία η οποία αυτή τη στιγμή έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Αστυνομία Πάφου τις τελευταίες τρείς βδομάδες με περιπολίες και μπλόκα σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, φαίνεται ότι δεν επέτρεψαν στους δράστες να έχουν αρκετό χρόνο για ολοκληρώσουν το έγκλημά τους.

Περισσότερα σε λίγο…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ