spot_img
spot_img
23.9 C
Paphos
Friday, September 17, 2021

ΠΑΦΟΣ: “Άρχισαν τα όργανα”- Για λίστες ντροπής κατηγορεί τον Χρυσόμηλο ο Φαίδωνας

spot_img
   

Δριμεία επίθεση εναντίον του υποψήφιου Δημάρχου Πάφου, Άκη Χρυσόμηλου, εξαπέλυσε με το καλημέρα της προεκλογικής, πριν καν ακόμη εξαγγείλει επίσημα την υποψηφιότητά του ο κ. Χρυσόμηλος, ο νυν Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος με τα πρώτα σύννεφα να μαζεύονται πάνω απο το Δημαρχείο και να είναι πλέον ξεκάθαρο το τι θα ακολουθήσει μέχρι της Δημοτικές ΕΚλογές. 


 

   

Με μια ανακοίνωση η οποία στάληκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (2/10) στα ΜΜΕ ο κ. Φαίδωνος αναφέρεται σε “λίστες ντροπής του Άκη Χρυσόμηλου”, όπως χαρακτηριστικά κάνει λόγο στις οποίες οι υποστηρικτές του κ. Χρυσόμηλου προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κατάλογο με προσωπικότητες που θα τον στηρίξουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η κίνηση αυτή ωστόσο παρακολουθώντας κάποιος τις διάφορες αντιδράσεις απο απλούς πολίτες ερμηνεύεται με δύο τρόπους.

  1. Ότι ο κύριος Φαίδωνος αποφάσισε πολύ νωρίς να ψηλώσει την ένταση και την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μονομάχων γνωρίζοντας ότι θα είναι μια σκληρή μάχη που δεν σηκώνει υπερβολικές ευγένειες και καθωσπρεπισμούς αλλά και χειρισμούς με το γάντι και
  2. Ότι η ανακοίνωση αυτή είναι μια εμφανής ένδειξη προβληματισμού απο πλευράς του κ. Φαίδωνος αφού πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη θα είναι σκληρή και ο κ. Χρυσόμηλος έχοντας και τη στήριξη των κομμάτων ΕΔΕΚ, ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ αλλά και σημαντικής μερίδας της βάσης των δημοτών της Πάφου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος, τουναντίον.
Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση Φαίδωνος

Οι λίστες της ντροπής του Άκη Χρυσόμηλου!

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τον ενδιαφερόμενο για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου κ. Άκη Χρυσόμηλο να προετοιμάζει την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς του. Επιθυμώ να σχολιάσω την προϋπόθεση την οποία έθετε για να είναι υποψήφιος ζητώντας το τελικό «ΟΚ» από τα τρία κόμματα που θα τον στηρίξουν αφού διαφορετικά δεν τον ενδιέφερε η θέση του Δημάρχου Πάφου, όπως τους ενημέρωνε. Η άποψή μου είναι ότι όταν δεν αναζητούνται κοινές θέσεις ανάμεσα στα κόμματα αλλά και τον υποψήφιο, στην ουσία δημιουργούνται βαρίδια και ασήκωτες υποχρεώσεις οι οποίες πρέπει να εξαργυρωθούν στο μέλλον εις βάρος της πόλης και της κοινωνίας. Την ίδια ώρα η διάθεσή του για προσφορά στην ουσία βρίσκεται υπό την αίρεση των κομμάτων και όχι υπό τη βούληση της κοινωνίας.

Παρακολουθούμε επίσης την προσπάθεια του κ. Άκη Χρυσόμηλου να δημιουργήσει ένα κατάλογο από «προσωπικότητες» της πόλης για να τον δημοσιοποιήσει κατά την ημέρα της επίσημης εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του. Θεωρώ την ενέργεια αυτή εξευτελισμό του εκλογικού σώματος αλλά και σοβαρή υποτίμηση της προσωπικότητας αυτών που δέχονται την τηλεφωνική πίεση για να συμπεριληφθούν στον κατάλογο και που μάλλον θα χρειαστεί μετά την ετυμηγορία των δημοτών της Πάφου να ζητήσουν να διαγράψουν το όνομα τους από τη λίστα αυτή. Προς τι αυτοί οι κατάλογοι οι οποίοι χωρίζουν το εκλογικό σώμα στους λίγους και σημαντικούς και στους πολλούς και ασήμαντους; Οι πολίτες είναι ίσοι μεταξύ τους και μάλιστα στις εκλογές αυτό είναι κατοχυρωμένο. Η εποχή του ελιτισμού τέλειωσε και φαίνεται ότι κάποιοι δεν το κατάλαβαν . Τα πρόσφατα παθήματα τα οποία βιώσαμε ως κοινωνία λόγω της κατάρρευσης της οικονομίας και των σκανδάλων έχουν δημιουργήσει οργή και αποστροφή σε τέτοιες νοοτροπίες. Μια μεγάλη μερίδα αυτών που θεωρούνταν για δεκαετίες οι «προσωπικότητες» και οι «ευυπόληπτοι» στην κοινωνία μας, ήταν αυτοί που μας έφεραν αυτή τη συμφορά. Η παρέμβασή μου αυτή αντικατοπτρίζει αυτά τα οποία διαχρονικά πίστευα και οφείλω να πω ότι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχα την ίδια προτροπή για τον καταρτισμό τέτοιου καταλόγου για να δημιουργήσω δυναμική στην υποψηφιότητά μου . Το αρνήθηκα!

Πάφος , 2 Οκτωβρίου 2016

Support Local Business
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img