“Παφίτισσα” η νέα «καυτή» και σούπερ σέξι παίκτρια του Survivor! (vid&pics)

       
   
   

Η όμορφη Παφίτισσα με καταγωγή από τον Πόντο, Ελπίδα Μεζιρίδου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ INSTAGRAM ΤΗΣ) είναι αυτή που εντάχθηκε στην δυναμική γυναικεία παρουσία του φετινού Ελλάδα Τουρκία!

Nα αναφέρουμε πως η Ελπίδα συνεργαζόταν με τον Κυριάκο, αφού οι δυο τους ήταν κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, στο γυμναστήριο που διατηρούσε ο Κυριάκος Πελεκάνος!

Η Ελπίδα Μεζιρίδου είναι 28 ετών και ζει μόνιμα στη Κύπρο. Εργάζεται ως After Sales Manager σε κατασκευαστική εταιρία. Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Θράκης, αλλά και personal training. Έχει ασχοληθεί με το crossfit, kick boxing και το τρέξιμο.

Δηλώνει ήρεμη και θετική σε κάθε είδους κατάσταση και το Survivor δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θεωρεί τον εαυτό της ανταγωνιστικό, ευχάριστο και δυναμικό.

 

View this post on Instagram

 

Έχοντας την αίσθηση ότι από κάπου θα ξεπροβάλλουν ο Bulda και οι φίλοι του από το παιδικό Frozen ….💚 Τόσο μαγικά και ονειρικά που νομίζεις ότι δεν βρίσκεσαι στην πραγματικότητα 💚…. “Κρήτου Τερρα” στη Πάφο! Επίγειος Παράδεισος!!! Βέβαια υπάρχουν δυσκολίες μέχρι να φτάσεις στον προορισμό αλλά αξίζει τον κόπο 💚 #thanks#god#for#the#nature#you#gave#us#beautiful#places#worldwide#fitness#fitgirls#endlessgreen#waterfalls#pafos#cyprus#blessed 💚🙌

A post shared by Elpida Meziridou (@elpida09mess) on