ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ μοναδικές επιλογές … μοναδικές στιγμές! (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ)

Η Εταιρεία Τουριστική Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου επενδύοντας ακόμη περισσότερο στον εγχώριο τουρισμό, έχει σε εξέλιξη παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία για προώθηση της Πασχαλινής Πάφου στην αγορά της Κύπρου.


Η Πάφος ήταν πάντοτε στις πρώτες επιλογές και στις προτιμήσεις των κυπρίων παραθεριστών ιδιαίτερα κατά την περίοδο του Πάσχα, των θερινών διακοπών, των διακοπών των Χριστουγέννων αλλά και κατά την διάρκεια του έτους, για εξορμήσεις τα Σαββατοκυρίακα και τις αργίες.

Τα ξενοδοχεία της επαρχίας μας έχουν προσφέρει ακόμη πιο ελκυστικές τιμές φέτος, οι εστιάτορες και οι άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φιλοξενία.

Με το μήνυμα ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ , μοναδικές επιλογές… μοναδικές στιγμές, η εταιρεία τουρισμού της Πάφου και οι εμπλεκόμενοι φορείς καλούν τους κατοίκους της Κύπρου να ζήσουν την Πάφο, στην Γιορτή της Άνοιξης, στην Γιορτή των Εθίμων.

Με παγκύπρια εκστρατεία περιλαμβάνει κυρίως ραδιοφωνικά μηνύματα αλλά και με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού, η Πάφος προσδοκεί να περάσει το μήνυμα στον Κύπριο ταξιδιώτη και στους μόνιμους κατοίκους Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό και να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες εσωτερικούς επισκέπτες να επισκεφτούν την Πάφο το Πάσχα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Με ειδικά πακέτα διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων, πλούσια αυθεντικά εδέσματα, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης, ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά, πανέμορφη φύση και το άρωμα των λουλουδιών, η Πάφος υπόσχεται φέτος ποιοτικές διακοπές, καλωσορίζει όλους τους κατοίκους της Κύπρου και εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ .