Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Καλαθόσφαιρας: Σήμερα οι κοριτσάρες της Πάφου πάνε για το βάθρο

Με τους τελικούς για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των φιναλίστ συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, που πραγματοποιούνται στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, στην κατηγορία των Αγορών στις 09:30 αρχίζει ο αγώνας μεταξύ των Εκπαιδευτηρίων Πάνου και του Λανιτείου Λυκείου για τις τις θέσεις 3 και 4 και στις 11:30 αρχίζει η αναμέτρηση για τις θέσεις 1-2 μεταξύ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Στα κορίτσια, ο αγώνας για τις θέσεις 1-2 μεταξύ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΓΕΛ Βούλας αρχίζει στις 09:30 και ο μικρός τελικός (θέσεις 3-4) μεταξύ του Μακαρίου Γ` Πάφου και του 5ου ΓΕΛ Περιστερίου αρχίζει στις 11:30.

Στο “Απόλλων Αρένα” θα διεξαχθούν οι δύο μικροί τελικοί και οι τελικοί θα διεξαχθούν οι δύο τελικοί για τις θέσεις 1-2.

Οι δύο αγώνες των τελικών για την ανακήρυξη του πρωταθλητή θα μεταδίδονται απ’ευθείας με live streaming από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού www.moec.gov.cy και την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  www.basketball.org.cy.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ