16.9 C
Paphos
Monday, March 25, 2024

Παίρνει σειρά το Αναβαργός – Μεγάλη εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού – Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας του για βελτίωση της εικόνας της πόλης με έμφαση στην καθαριότητα και την ευταξία, συνεργεία του θα προβούν από Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 σε μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού της Συνοικίας Αναβαργού.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας θα απομακρυνθούν παντός είδους άχρηστα υλικά και αντικείμενα (περιλαμβανομένων εμπορευματοκιβωτίων και εγκαταλελειμμένων οχημάτων) που βρίσκονται διάσπαρτα σε οικόπεδα και άλλους ανοιχτούς χώρους, θα κατεδαφιστούν υποστατικά, παραπήγματα και άλλες κατασκευές από ευτελή υλικά που ανεγέρθηκαν αυθαίρετα σε οικόπεδα, άλλους ανοικτούς χώρους και δημόσιους χώρους πρασίνου, θα μετακινηθούν κλουβιά σκύλων, οικόσιτων ζώων και πτηνών και θα γίνει καθαρισμός – ευπρεπισμός των δημοσίων χώρων πρασίνου.  

Καλούνται όλοι οι κάτοικοι ή κάτοχοι / ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων στη Συνοικία Αναβαργού, όπως μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 απομακρύνουν όλα τα άχρηστα υλικά από τους χώρους που κατέχουν και κατεδαφίσουν όλες τις παράνομες κατασκευές που έγιναν σε οικόπεδα, ανοικτούς χώρους και δημόσιους χώρους πρασίνου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τονίζεται με έμφαση ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση, ο Δήμος θα επέμβει για την άρση κάθε οχληρίας χωρίς να φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια υλικών που βρίσκονται στους εν λόγω χώρους.

Καλούνται οι επηρεαζόμενοι πολίτες όπως συνεργαστούν πλήρως με τα μέλη του προσωπικού του Δήμου, συμμορφούμενοι με τις επιτόπου υποδείξεις των αρμοδίων λειτουργών του. Για πληροφορίες: 99513712, 99437644

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ