19.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

Ο Alex Economou έφερε αέρα Νέας Υόρκης στην Πάφο! [φωτογραφικό υλικό]

O ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός Alex Economou, την προηγούμενη Παρασκευή 12 Απριλίου, έδωσε την πρώτη του παράσταση, για το show This Is Me, στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου.

Λίγο μετά τις 21:30 ο Alex Economou ανέβηκε στην σκηνή του Μαρκιδείου θεάτρου, με εκπληκτική ενέργεια και διάθεση, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την 1μιση περίπου ώρα της παράστασης δεν έλειπαν όλα τα αγαπημένα τραγούδια από την καριέρα του τραγουδοποιού (Brighter Day, No Criminal, Sometimes, Ο Χορός της Μοναξιάς), αλλά και σπέσιαλ “εκπλήξεις” που έδωσαν άλλη νότα στη βραδιά και απογείωσαν τη διάθεση του κόσμου. (Show Must Go On, Kiss From a Rose, Earth Song, This Is Me)

Ο Alex Economou με την σπάνια μελωδική φωνή του και παρέα με τους μουσικούς – τραγουδιστές, που τον συνόδεψαν επί σκηνής, μας χαρίσαν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι ενώ ο Alex εκδήλωσε μια ακόμη πτυχή του πολύπλευρου ερμηνευτικού του ταλέντου και τα σχόλια του κοινού, καθώς και οι κριτικές που ακολούθησαν, ήταν διθυραμβικά.  

Το project αναμένεται να παρουσιαστεί άμεσα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Αθήνα τον ερχόμενο Οκτώβρη. Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Alex Economou για να μάθετε τις ημερομηνίες των επερχόμενων παραστάσεων.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Νικόλας Μαυρέσης (πίανο), Αλέξης Μπούντρος (κιθάρα), Σωτήρης Γιατρού (τυμπανά),  Πέτρος Παπακωνσταντίνου (μπάσο), Ηλίας Ιωάννου (τρομπέτα)

Στα φωνητικά: Έλενα Κκέλη, Μάριος Παναγή, Πωλίνα Κάπονα

Καλλιτεχνική επιμέλεια & management: Άλεξ Ελσαμπάγ

photo creditsBάσσος Αθηνοδώρου | Κυριάκος Λακκοτρύπης

.

.

.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ