«Με αφορμή την καθιέρωση της ημέρας του Επισκέπτη Υγείας (17η Σεπτεμβρίου), η οποία θα εορτάζεται από φέτος και κάθε έτος την ημέρα αυτή, οι οργανώσεις και οι Σύλλογοι Επισκεπτών Υγείας οργανώνουν εκδήλωση τιμής σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το φετινό μήνυμα είναι : Η πρόληψη νικά τη νόσο, τον φόβο και την άγνοια. Η πρόληψη τώρα αρχίζει…! Οι συνάδελφοι στην Ελλάδα επενδύουν στην πρόληψη και στηρίζονται στην αποτελεσματικότητα του ρόλου του Επισκέπτη Υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

KORANTINA HOMES

Ως Κύπριοι επισκέπτες υγείας στηρίζουμε και χαιρετίζουμε τις δράσεις των συναδέλφων μας στην Ελλάδα και κυρίως του Πανελλήνιου Συλλόγου και ευελπιστούμε μέσα από την συνεργασία μας και τις κοινές μας δράσεις, ο σκοπός μας, για υγιείς ανθρώπους σε υγιείς κοινότητες να υιοθετηθεί από το κοινό αλλά και από τις αρμόδιες αρχές. Ευχόμαστε Καλή σχολική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα υγιή μαθητόκοσμο!

Η Σχολιατρική Υπηρεσία Κύπρου βρίσκεται κάθε χρόνο δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα. Η προαγωγή και η προάσπιση της υγείας είναι το καθήκον μας.

Σας ευχαριστώ Παναγιώτα Βάσου Επισκέπτρια Υγείας/ Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

(εκ μέρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Επισκεπτών/ τριών Υγείας).»