Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα παράλια θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τα νότια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμού ς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.
Απόψε το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα παράλια θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη Θερμοκρασία | Ελάχιστη Θερμοκρασία | Σχετική Υγρασία | |
Λευκωσία: | 33°C | 24°C | 41% |
Αεροδρόμιο Λάρνακας: | 35°C | 25°C | 52% |
Λεμεσός: | 31°C | 25°C | 55% |
Αεροδρόμιο Πάφου: | 29°C | 23°C | 67% |
Παραλίμνι: | 35°C | 24°C | 35% |
Πρόδρομος: | 26°C | 16°C | 33% |
Πόλις Χρυσοχούς: | 31°C | 22°C | 54% |