Ο Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου στο πλευρό των παιδιών με Διαβήτη

 "Έχουμε καθήκον και υποχρέωση να είμαστε δίπλα στα άτομα με διαβήτη...!",τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Εκδήλωση για τα παιδιά με διαβήτη και τους γονείς τους διοργανώνει ο Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου, την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 18.30 στο ξενοδοχείο Αλμύρα στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των προσπαθειών του Συνδέσμου να είναι σταθερά δίπλα στα παιδιά με διαβήτη και τις οικογένειές τους είτε μέσω ενημερωτικών διαλέξεων και εκδηλώσεων είτε διαφόρων άλλων δράσεων.

Έχουμε καθήκον και υποχρέωση , συνέχισε ο πρόεδρος του Διαβητικού Συνδέσμου απέναντι , στα άτομα με Διαβήτη, για να μπορούν να απολαμβάνουν μια απολύτως φυσιολογική ζωή και να γνωρίζουν τα πάντα όσον αφορά τον διαβήτη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η παιδίατρος -παιδοενδοκρινολόγος Δρ. Μερόπη Τούμπα που θα αναφερθεί στη σημασία της βιταμίνης d στο διαβήτη, και άλλα νοσήματα , ο Δρ. Χρίστος Χρίστου θα μιλήσει για τον Διαβήτη τύπου 1 και η κλινική διατροφολόγος Στέφανη Αγαθαγγέλου θα μιλήσει για τη σημασία της σωστής διατροφής στα άτομα με διαβήτη.

Επίσης στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τον ΓΕΣΥ, ενώ στα παιδιά με διαβήτη θα προσφερθούν πλούσια δώρα και σε όλους τους παρευρισκόμενους δείπνο, προσφορά του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου.