19.9 C
Paphos
Sunday, April 14, 2024

Ο Γιώργος κάνει περήφανη την Πάφο και την Κύπρο ολόκληρη- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ PAFOSPRESS

Πέραν του γεγονότος ότι ο Γιώργος Ευθυμιάδης έχει ήδη περάσει στον επόμενο γύρο του The Voice of Greece, πέραν του ότι η φωνή του έχει τις δυνατότητες να τον οδηγήσει μέχρι και τον τελικό ο Γιώργος είναι και ένα πολύ καλό παιδί με αδαμάντινο χαρακτήρα τραγουδάει γιατί του κάνει κέφι και γουστάρει.

Απόφοιτος Νομικής με φωνητικές χορδές που σίγουρα θα μπορούσαν να παραμερίσουν τη δικηγορία αλλά ο νεαρός Παφίτης είναι πάντα ξεκάθαρος, “δεν κυνηγάω το όνειρό μου, τραγουδάω γιατί μ’ αρέσει το τραγούδι, μ’ αρέσει η μουσική και γουστάρω”!

Το PafosPress.com επικοινώνησε με τον νεαρό συμπολίτη μας τραγουδιστή ο οποίος θέλησε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του για την τεράστια στήριξη και αγάπη πυ λαμβάνει από τον κόσμο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η προσπάθεια και η στήριξη του κόσμου είναι συγκλονιστική αναφέρει και θέλω με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω όλους θερμά. Μαζί μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά στον διαγωνισμό και προσωπικός μου στόχος είναι να εκπροσωπώ σε αυτό το τηλεοπτικό σόου ταλέντων επάξια και την Πάφο μας και την Κύπρο μας.

Ξανά σας ευχαριστώ είπε ο Γιώργος μιλώντας αποκλειστικά στο PafosPress.com. 

Gepostet von George Efthymiades am Montag, 9. Dezember 2019

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ