Η Κισσόνεργα είναι μια απο τις κοινότητες που την πενταετία που ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή απασχόλησε αρκετές φορές την επικαιρότητα όχι πάντα για καλό λόγο αφού οι αντιπαραθέσεις σε επίπεδο Κοινοτικού Συμβουλίου ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο. 


Τα πνεύματα μάλιστα όσο πλησιάζουμε στις 18 Δεκεμβρίου οξύνονται με τους τέσσερις διεκδικητές να κορυφώνουν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο Μιλτιάδης Κκέλης, είναι ο μοναδικός απο τους τέσσερις που δεν προέρχεται απο τον νυν Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνδυασμό με τον πράο και ευγενικό του χαρακτήρα, τη σοβαρότητα και την αντικειμενικότητά που τον χαρακτηρίζουν, δίνουν στην υποψηφιότητά του μια μεγάλη δυναμική και μια” οικουμενικότητα”, στα στενά πλαίσια πάντα της Κισσόνεργας, η οποία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει το κλειδί για την νίκη.

Ο Μιλτιάδης Κκέλης, μαθηματικός στο επάγγελμα και πρώην Διευθυντής σε σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης έχει όλα τα φόντα να φέρει την ενότητα και την ομόνοια στην Κισσόνεργα που τόσο έχει ανάγκη.