16.9 C
Paphos
Tuesday, March 26, 2024

Οδηγοί προσοχή: Απίστευτο χαλάζι στα ορεινά (video)

Τα καιρικά φαινόμενα καθιστούν δύσκολο το έργο των οδηγών κυρίως στα ορεινά, καθώς το χαλάζι και οι καταιγίδες δεν λένε να σταματήσουν από το μεσημέρι της Κυριακής.

Οδηγοί δεν μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους, λόγω χαλαζόπτωσης κυρίως στα ορεινά. Στο βίντεο βλέπουμε μια διαδρομή ενός οδηγού ο οποίος επιχειρεί να περάσει από την περιοχή Αμιάντου.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι βροχές έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορες περιοχές της Κύπρου και όχι μόνο στα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όλες οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και με αυτοσυγκέντρωση έτσι ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Χαμηλή ορατότητα και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου 

Για αυξημένο κίνδυνο τροχαίων συγκρούσεων προειδοποιεί  η Αστυνομία , λόγω  καταρρακτώδους βροχόπτωσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, γύρω στις 3.30μ.μ,  αφού είναι μειωμένη η ορατότητα και το οδόστρωμα ολισθηρό.
Καταρρακτώδης βροχές σημειώνονται και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος του Πέρα Χωρίου Νήσου.
Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους  οδηγούς όπως  οδηγούν προσεκτικά με χαμηλή ταχύτητα έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και τηρούν ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα τους οχήματα.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ