14.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ξέρετε που θα ανεγερθεί αυτό το εντυπωσιακό κτίριο στην Πάφο; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Προχθές σε άρθρο μας αποκαλύψαμε τις ονομασίες, τις περιοχές και τις εταιρείες που σχεδιάζουν τα νέα τέσσερα γήμεδα γκολφ στην επαρχία Πάφου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).


Σήμερα το πάμε ένα βήμα παραπέρα και σας παρουσιάζουμε τα σχέδια της ανάπτυξης που η εταιρεία LIMNI BAY προγραμματίζει, συμφερόντων του Νίκου Σιακόλα, στην περιοχή Λίμνη στην Πόλη Χρυσοχούς.

Η εταιρεία ήδη έχει τη δική της ιστοσελίδα http://www.limnibay.com/ και με μια επίσκεψη εκεί ο αναγνώστης μπορεί να αντλήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για τις προθέσεις της LIMNI BAY.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μεγαλεπίβολο έργο θα περιλαμβάνει γήπεδα υπερσύγχρονα γήπεδα γκολφ με επαγγελματικές προδιαγραφές, με δεκαοκτώ τρύπες φυσικά τα οποία μάλιστα θα είναι με την υπογραφή των Jack Nicklaus (Αμερικανού θρύλου και πολυνίκη αθλητή στα υψηλότερα τουρνουά Golf, με το παρατσούκλι “Η Χρυσή Αρκούδα“) και Gary Player (Νοτιαφρικανού πολυνίκη αθλητή του γκολφ με το παρατσούκλι “Ο Μαύρος Ιππότης” ο οποίος σχεδίασε πέραν των 325 γηπέδων γκολφ σε όλο τον κόσμο.)

Jack Nicklaus Signature Golf Course Clubhouse at Limni Bay
Jack Nicklaus Signature Golf Course Clubhouse at Limni Bay

Τα δυο γήπεδα όπως είναι λογικό θα διαθέτουν απο ένα club house με τα σχέδια πραγματικά να εντυπωσιάζουν τόσο για την αρχιτεκτονική τους όσο και για την επιβλητικότητά τους.

Το LIMNI BAY θα περιλαμβάνει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο σε διεθνή πρότυπα, ένα κέντρο ευεξίας, σειρά απο επαύλεις πολυτελείας, εμπορικές περιοχές με καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις, κέντρο ενημέρωσης για τις χελώνες της περιοχής και Μουσειο για την ιστορία της Λίμνης.

Θα περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό εκκλησάκι για τέλεση γάμων και μυστηρίων, πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους, λίμνες και πολλά άλλα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ