spot_img
spot_img
18.9 C
Paphos
Sunday, April 18, 2021

ΝΤΡΟΠΗ: Αυτή η εικόνα στο κέντρο της πόλης προσβάλει όλους μας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

spot_img
   

Σοβαρά προβλήματα στους ενοίκους της περιοχής Αποστόλου Παύλου δημιουργεί το εγκατελειμμένο κτίριο που βρίσκεται επι της λεωφόρου Ελλάδος και της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου εδώ και δεκαετίες.


Οι επηρεαζόμενοι κάτοικοι αγανακτησμένοι με επιστολή τους προς τον Δήμο Πάφου την οποία κοινοποίησαν και στην Αστυνομία, τις υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου Πάφου, το Υπουργείο Υγείας και τα ΜΜΕ κάνουν λόγω για απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης ενώ δεν παραλείπουν να παρουσιάσουν και φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει του λόγου τ’ αληθές.

Είναι γεγονός ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να προβληματιστούν σοβαρά για αυτή την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος χώρος και να πάρει δραστικά μέτρα επίλυσης χθες όχι σήμερα.

Η ταχύτητα σκοτώνει
   

Διαβάστε πιο κάτω την επιστολή και δείτε τις ομολογουμένως απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν:

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές
   

Αξιότιμοι κύριοι,

Ο λόγος για τον οποίο επικοινωνούμε μαζί σας είναι για να σας υποβάλουμε 2 (σχετικά μεταξύ τους) αιτήματα:

  1. Στο συγκεκριμένο κτήριο κάποια βράδια ακούγονται κατά καιρούς θόρυβοι, πατημασιές σε ξερά φύλλα και ομιλίες (αντρικές) τις βράδυνες ώρες, με τελευταία ημερομηνία την χθεσινή (18/7/2017) και κατά τις ώρες 2πμ μέχρι 4πμ. Ένα γεγονός που δείχνει αναμφισβήτητα την παράνομη είσοδο και παρουσία κάποιων, είναι το ότι σε μεγάλου μεγέθους φυτό (γιούκα) στο οποίο ενώ για 30 χρόνια δεν κόπηκε ποτέ κλώνος μόνος του, ούτε καν σε χειμερινές συνθήκες με δυνατό αέρα, κάποιο βράδυ περίπου 10 μέρες πριν (από αυτά που ακούγονταν πατημασιές, ομιλίες και θόρυβοι) κόπηκαν 3 κλώνοι οι οποίοι τραβήχτηκαν με μεγάλη δύναμη. Σας παραθέτουμε 2 σχετικές φωτογραφίες:

Η παράκληση μας είναι:

  1. Να φροντίσετε να ελεγχθεί το κτήριο και εσωτερικά για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιείται για παράνομες δραστηριότητες και από ποιους και
  2. Να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης για να φροντίσει για την καλύτερη και πιο ασφαλή περίφραξη του οικοπέδου. Προς διευκόλυνση αυτής της διαδικασίας σας παραθέτουμε 3 φωτογραφίες από τα σημεία που βλέπουμε να μπαίνουν και κατά την διάρκεια της ημέρας διάφοροι:

* Η 1η φωτογραφία αφορά την πλευρά της Λεωφόρου Ελλάδος (Parking Natiotis) και οι άλλες 2 την πίσω πλευρά (Βασιλέως Κωνσταντίνου).

  1. Το συγκεκριμένο κτήριο σαν εγκαταλελειμμένο και κλειστό σχεδόν για 50 χρόνια, αποτελεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ εστία μόλυνσης για όλη την γειτονιά και ΑΠΕΙΛΗ για την υγεία μας. Εδώ και πολλά χρόνια συνυπάρχουμε με φίδια, ποντίκια, υπερμεγέθεις νυφίτσες, νυχτερίδες, κουνούπια και περιστέρια (σε μεγάλες ποσότητες) με καθημερινά προβλήματα από την παρουσία τους αλλά και την άσχημη μυρουδιά από τα σώματα τους όταν αυτά θανατωθούν (πχ από γάτες κλπ). Το κυριότερο όμως είναι ο μόνιμος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε για οποιασδήποτε μορφής μολύνσεις ή σχετικές ασθένειες. Σας παραθέτουμε 3 σχετικές φωτογραφίες:

Η παράκληση μας είναι:

  1. Να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να γίνει από τις Υγειονομικές υπηρεσίες ΓΕΝΙΚΗ Απολύμανση του κτηρίου ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ αλλά και του οικοπέδου.
  2. Να φροντίσετε, αν φυσικά και εσείς το θεωρήσετε σαν απαραίτητο, μια φορά τον χρόνο να γίνεται η σχετική Απολύμανση.

Δεν θα επικαλεστούμε την εικόνα που δίνει η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 αλλά η ανησυχία μας για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και από πλευράς ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και από πλευράς ΥΓΕΙΑΣ είναι πολύ μεγάλη.

* Συμπεριλάβαμε και τα 2 αιτήματα μας στο ίδιο email για να είναι πιο πλήρης η ενημέρωση σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Εκ μέρους της ομάδας επηρεαζόμενων κατοίκων γειτονιάς

    

Support Local Business
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img
spot_img