ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΡΒΑΡΑ: Η ειδική αναφορά του Sigmalive στην Βαρβάρα του ΑΠΟΠ

0
365

Ο ΑΠΟΠ λύγισε στις λεπτομέρειες από την ομάδα της ΕΝΑΔ στους τελικούς των νεανίδων και δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, όμως είχε ως ένα από τα πολλά κέρδη του τη Βαρβάρα Ευσταθίου!


Παρότι είναι ακόμα μαθήτρια της πρώτης λυκείου και αρκετά μικρότερη σε σχέση με τις περισσότερες παίκτριες, καταφέρνει να ξεχωρίζει και να κάνει τη διαφορά στο σύνολο του Κωνσταντίνου Καραπίττη, ούσα αρχισκόρερ μάλιστα της ομάδας της Πάφου στη σειρά των τελικών, σημειώνοντας σχεδόν 17 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Το ταλέντο της ξεχωρίζει, καθώς μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο, ενώ χαρακτηρίζεται και από τη “μαεστρία” με την οποία καθοδηγεί τις συμπαίκτριές της σε όλη αυτή την επιτυχημένη διαδρομή.

Το αποκορύφωμα, που δείχνει πολλά για το «μέταλλό» της, είναι η αυταπάρνηση που δείχνει, καθώς παρότι είχε υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού στον δεύτερο τελικό και έπρεπε να απουσιάσει για 10 μέρες, έπαιξε κανονικά μετά από 72 ώρες στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, ρισκάροντας πολλά και σημείωσε 17 πόντους.

Η κατάλληλη ώθηση
Για πρώτη φορά, το Αθλητικό Λύκειο Πάφου κατέκτησε το Παγκύπριο πρωτάθλημα κοριτσιών και δόθηκε η ευκαιρία τόσο στη Βαρβάρα Ευσταθίου αλλά και στις υπόλοιπες αθλήτριες να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες και στους Παγκόσμιους σχολικούς αγώνες που έγιναν στην Κροατία. Οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει μαζί με τις συμπαίκτριες της, τόσο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΚ αλλά και στους Παγκόσμιους αγώνες, είμαστε σίγουροι ότι θα της δώσουν την κατάλληλη ώθηση, ώστε να ξεδιπλώσει και άλλο το ταλέντο της στην εθνική νεανίδων εν όψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Μάλτα μεταξύ 3 και 10 Ιουλίου.

Πηγή: sigmalive.com