15.9 C
Paphos
Tuesday, April 9, 2024

Μεγάλη επιτυχία ο “Καφές με Αγάπη” της KORANTINA HOMES

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση “Καφές με Αγάπη” που διοργάνωσε για στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ η εταιρεία KORANTINA HOMES στο μαγευτικό τουριστικό θέρετρο Cap St GeorgesBeach Club Resort στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. 

Στην εκδήλωση η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πέγειας, Μαρίνου Λάμπρου, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι το δίκτυο αλληλεγγύης και προσφοράς των εθελοντών του ΠΑΣΥΚΑΦ αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι η ανθρωπιά και ο αλτρουισμός στις μέρες μας είναι βασικό συστατικό της κυπριακής κοινωνίας.

Μιλώντας εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΑΣΥΚΑΦ η κυρία Άντρη Αβραάμ ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την προσπάθειά τους υπογραμμίζοντας πως από τέτοιες ενέργειες παραμένει ζωντανή η προσπάθεια του Συνδέσμου για στήριξη των ατόμων και των οικογενειών τους που δίνουν την μάχη με τον καρκίνο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Glamour και ομορφιά στο Cap St Georges (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου, στο χαιρετισμό του ανέφερε πως κάθε ενισχυτική προσπάθεια στο πολυσχιδές έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι ευλογία και ο Δήμος Πέγειας πάντα θα στηρίζει και θα ενισχύει αυτές τις σπουδαίες πρωτοβουλίες.

Είναι με ιδιαίτερη μας χαρά που φιλοξενήσαμε τον “Καφέ με Αγάπη”, ανέφερε εκ μέρους της KORANTINA HOMES η κυρία Μαρίνα Στυλιανιδη. Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι για την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, συμπλήρωσε, γι’ αυτό διοργανώνουμε εκδηλώσεις όπως αυτές οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν το έργο και την σπουδαία προσπάθεια Συνδέσμων όπως ο ΠΑΣΥΚΑΦ. Ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος, είπε η κ. Στυλιανιδη, φτάνει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τον αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Η υπεύθυνη εκδηλώσεων του ΠΑΣΥΚΑΦ στην Πάφο, Μαρία Κωστέρη, είπε πως το δίκτυο εθελοντών που διοργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις ολοένα και διευρύνεται και η αλυσίδα αγάπης και ανθρωπιάς αγκαλιάζει μέρα με τη μέρα περισσότερο τον ΠΑΣΥΚΑΦ κάτι που είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό.

Ο Κώστας N. Μαλαοϋ, διευθυντής του Cap St Georges, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την αθρόα τους προσέλευση υποσχόμενος ότι στο μέλλον τέτοιες δράσεις από πλευράς της διεύθυνσης του τουριστικού θέρετρου θα γίνονται συχνότερα. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειες του ΠΑΣΥΚΑΦ, κατέληξε.

Η σεμνή αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση εμπλουτίστηκε με επίδειξη ρούχων από νεαρά μοντέλα της σχολής μοντέλων DIVA, δημιουργίες της μπουτίκ SOTRIS, φωτογραφικά το γεγονός καλύφθηκε δωρεάν από τον ‘Lee Stevens Photography’ and Katherine Osborne όπως και μουσική από το γνωστό Dj.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ