17.9 C
Paphos
Friday, March 22, 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Fashion Show με δώρα και εορταστική ατμόσφαιρα στην Πάφο

Ένα διαφορετικό Fashion Show θα παρουσιάσουν αύριο τα αγαπημένα πολυκαταστήματα ένδυσης και υπόδησης DOMINATE στην Πάφο.


Πρωτοτυπώντας όπως πάντα τα πολυκαταστήματα DOMINATE τα οποία χάραξαν όλα αυτά τα χρόνια μια πορεία καλής ποιότητας και χαμηλών τιμών στην ένδυση και υπόδηση στην Πάφο παρουσιάζουν αύριο Κυριακή 9 Απριλίου τη νέα Κολλεξιον σε παπούτσια και ρούχα με ζωντανά μοντέλα στις βιτρίνες.

Στις 3:30μμ οι παρευρισκόμενοι στο πολυκατάστημα DOMINATE στην οδό Ανεξαρτησίας 17 (δίπλα απο την Τεχνική Σχολή Πάφου) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό fashion show για καθημερινό ντύσιμο με γνωστά μοντέλα απο την Πάφο μεταξύ των οποίων η Βιολέτα Λόρενς, η Κατερίνα Δημητρίου, η Ναταλία Μαυρομουστάκη και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκτός απο το fashion show για το καθημερινό ντύσιμο τα DOMINATE STORES θα έχουν και πασαρέλα για ρούχα επίσημου ντυσίματος στις 5:00μμ ενώ η εορταστική ημέρα θα περιλαμβάνει κληρώσεις, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν σημαντικών εκπτώσεων μέχρι και -25% σε νέες παραλαβές, -20% στα αθλητικά καθώς και -30% στα ρούχα που θα παρουσιάσουν τα μοντέλα.

Οι μικροί φίλοι που θα επισκεφθούν το κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την μασκότ Lion King!

Σας περιμένουμε!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ