18.9 C
Paphos
Wednesday, June 7, 2023

Κούλα Γέρου : Η ομορφιά της ψυχής και του σώματος εν μέσω πανδημίας


Αν θέλετε να γίνεται συνοδοιπόροι στο ταξίδι ομορφιάς μαζί με την Κούλα Γέρου… αποτελεί μια μοναδική εμπειρία η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά και να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.


Η Κούλα Γέρου, ενεργειακή θεραπεύτρια, συνεχίζει να ασχολείται με την ομορφιά της ψυχής και του σώματος, ιδιαίτερα τώρα, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε όλοι μας.


Γιατί ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε οι άνθρωποι έχουν περισσότερη ανάγκη να ανακαλύψουν , να ενισχύσουν τις ψυχικές τους δυνάμεις και να αναδείξουν την ψυχική αλλά και τη σωματική τους ομορφιά.

Η ταχύτητα σκοτώνει


Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε τώρα, οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται από το σπίτι τους και έχουν περιορίσει κάθε κοινωνική συναναστροφή.


Ο περιορισμός τους αυτός γενικότερα τις κάνει να νιώσουν ότι δεν μπορούν να ασχοληθούν με διάφορα θέματα που τις απασχολούν είτε αυτά έχουν να κάνουν με θέματα εξωτερικής εμφάνισης, είτε με άλλα προβλήματα τα οποία τις ταλαιπωρούν.


Παρόλα αυτά η καθαρότητα και η ομορφιά του μυαλού , της ψυχής και του σώματος μας δίνουν την δύναμη όχι μόνο να ξεπεράσουμε κάθε αντίξοη κατάσταση αλλά να βγούμε ακόμη καλύτεροι άνθρωποι από πριν.


Πώς όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό;

Η Κούλα Γέρου λάτρης της γυναικείας ομορφιάς προσπαθεί για το καλύτερο, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον … που θα φέρει ανάταση στις ψυχές μας. Πολλοί την αποκαλούν σύγχρονη Αφροδίτη αφού με τις ικανότητες που διαθέτει δίδει νιάτα και ομορφιά λές και η Θεά Αφροδίτη που γεννήθηκε από τον αφρό της θάλασσας της εκμυστηρεύτηκε τα μυστικά της …. Εκτιμά πως μέσα από την ομορφιά και την διατήρηση της, η ψυχολογία του ανθρώπου βελτιώνεται.

Με τις ασυνήθιστες δυνάμεις που διαθέτει, μεταμορφώνει και δημιουργεί κάθε τι ωραίο που συμβάλλει στην γυναικεία ομορφιά αλλά και στην ομορφιά της ψυχής. Το άγγιγμα της έχει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες και αυτό το αντιλήφθηκε πριν αρκετά χρόνια. Το χάρισμα της αυτό το αξιοποίησε στο μέγιστο δυνατό βαθμό με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν κάποιο πρόβλημα στην εμφάνιση τους είτε αυτό είχε να κάνει με τα μαλλιά, είτε με το σώμα τους.


Οι τακτικές επισκέψεις της , στην Πέτρα του Ρωμιού στη μυθική γενέτειρα της Αφροδίτης… στο ενεργειακό αυτό σημείο της Κύπρου με το γεωλογικό σχηματισμό τεράστιων βράχων κατά μήκος, σε μια από τις ομορφότερες ακτές του νησιού, εκεί νοερά που ηχεί το κύμα που αναδύεται η Αφροδίτη και το ψιθυριστό τραγούδι της Θεάς του Έρωτα , ενισχύουν τις ικανότητες της κας Γέρου με στόχο την αναγέννηση. Στο μέρος όπου ο θρύλος λέει ότι η Αφροδίτη αναδύθηκε από τα κύματα και ένα όστρακο τη συνόδευσε στη συγκεκριμένη παραλία αποτελεί για τη Κούλα Γέρου ησυχαστήριο ζωής, θαλασσινής αναπνοής αλλά και συνάντησης της με τις σειρήνες …τις γυναικείες θεότητες που σχετίζονται με το νέρο και τον έρωτα….


Όπως και οι ποιητές εξύμνησαν την Αφροδίτη ως Αναδυόμενη επειδή αναδύθηκε από τη θάλασσα, παρθένα, γυμνή και λαμπερή έτσι και η Κούλα Γέρου αντλεί από το ενεργειακό σημείο της Πέτρας του Ρωμιού δυνάμεις και ενέργεια, όπως και ο καθένας μας .


Η γυναίκα με τα “μαγικά χέρια” αγαπά τον άνθρωπο και προσπαθεί για την βελτίωση του τη ψυχική αλλά και την σωματική. Οι θεραπείες της συνεχίζονται εν μέσω πανδημίας και από απόσταση με την ίδια δυναμική. Μια επίσκεψη θα σας πείσει για τις ικανότητες της κας Γέρου.


Η ίδια διαθέτει όπως όλοι οι άνθρωποι βιοενέργεια, ωστόσο η Κούλα Γέρου αξιοποίησε τις εσωτερικές της δυνάμεις για να καταφέρει το αδύνατο για πολλούς.


Με την τριβή των δαχτύλων της η σύγχρονη Αφροδίτη με τα θαυματουργά χέρια και με τη χρήση λίγου νερού, προκαλεί θερμότητα βγάζοντας μαλλιά , απομακρύνει τις ρυτίδες και δημιουργεί ένα σφριγηλό πρόσωπο και σώμα. Η τεχνική που χρησιμοποιεί αφορά μασάζ με νερό χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων …..σκευασμάτων.


Η ίδια πιστεύει η καθαρότητα της ψυχής και η αγάπη για τους συνανθρώπους μας είναι η μαγική συνταγή που θα μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε τα όρια μας , να υπερβούμε τον εαυτό μας και να πετύχουμε πράγματα που για τους άλλους φαντάζουν αδύνατα.

Όλοι αξίζουν να ζήσουν το θαυμαστό ταξίδι ομορφιάς που προσφέρει η Κούλα Γέρου… τόσο για την καλυτέρευση της εμφάνισης τους όσο και για την αντιμετώπιση με σθένος των ενδόμυχων ανασφαλειών τους … αλλά και για την θεραπεία τραυμάτων της ψυχής του καθενός μας .

Ένα ταξίδι ομορφιάς της γυναικείας φύσης, με σεβασμό προς την γυναίκα, και με απώτερο στόχο την ανάδειξη της ψυχικής και σωματικής ομορφιάς που αναμφισβήτητα η κάθε γυναίκα διαθέτει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ