Κακόβουλα τέθηκε η φωτιά στους Χαρουπόμυλους (BINTEO)

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την φωτιά που προκλήθηκε σε εγκαταλειμμένες αποθήκες των Χαρουπόμυλων στην Πάφο.

Οι εξετάσεις επανάρχισαν με το πρώτο  φως της ημέρας στις αποθήκες των Χαρουπόμυλων που βρίσκονται  επί της κεντρικής λεωφόρου Αποστόλου Παύλου όπου χθες βράδυ εξεράγγη πυρκαγιά σε μια από αυτές με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην ξύλινη οροφή του κτιρίου.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις η Αστυνομία και η Πυροσβεστική εκτιμούν πως η φωτιά προκλήθηκε από σκόπιμη καύση νεαρών προσώπων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης η φωτιά έγινε αντιληπτή από περιοίκους λίγο μετά τις 20:00 χθες βράδυ.

Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου κατάφεραν να κατασβέσουν την φωτιά στο εγκαταλειμμένο κτίριο που πριν από αρκετά χρόνια χρησιμοποιείτο ως χώρος αναψυχής και διοργάνωσης διαφόρων  πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Σημειώνεται πως είναι  η τρίτη φορά από τότε που εγκαταλείφτηκε ο χώρος που ξεσπά πυρκαγιά στο εσωτερικό του εγκαταλειμμένου κτιρίου.

Την προηγούμενη φορά είχαν εντοπιστεί ανήλικοι στην περιοχή οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι ενώ έπαιζαν με σπίρτα έθεσαν φωτιά στο εσωτερικό.