28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Η ΕΤΑΠ προωθεί την Παλαιά Πάφο ως μοναδική επιλογή για τουρισμό

Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου προωθεί την Παλαιά Πόλη Πάφου  (Old Τown Pafos) ως μια περιοχή μοναδικής επιλογής που έρχεται να εμπλουτίσει την εμπειρία του επισκέπτη.

Παρά το γεγονός ότι στην περιοχή χρειάζεται να γίνουν και άλλες παρεμβάσεις ευπρεπισμού, εμπλουτισμού  των χρήσεων, σκίασης κτλ. η περιοχή  σήμερα έχει αλλάξει και αποτελεί σημείο αναφοράς και μία άριστη επιλογή για τον  επισκέπτη.

Η περιοχή σήμερα συγκεντρώνει μια ευρεία γκάμα εμπειριών, κτήρια εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, σημεία πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος, τουριστικά καταλύματα,  καταστήματα λιανικής πώλησης, ένδυσης, υπόδησης,  παραδοσιακά προϊόντα, χειροτεχνήματα κ.α, εκθεσιακούς/πολιτιστικούς χώρους, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, πανέμορφη θέα, ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα της επαρχίας,  μπαράκια, εστιατόρια, καφετερίες, καθώς και ικανοποιητική πρόσβαση δίδοντας  την δυνατότητα σε ντόπιους και ξένους να επισκέπτονται την περιοχή ολόχρονα, καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας είτε το βράδυ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με δεδομένα τα πιο πάνω, ως φορέας τουρισμού έχουμε προγραμματίσει σωρεία δράσεων για ανάδειξη  της περιοχής, της υποδομής  και των εμπειριών που προσφέρονται.

Ήδη έχουμε εντάξει  την  περιοχή στους τουριστικούς χάρτες συστήνοντας την Παλιά Πόλη-Old Town Pafos ως μια μοναδική εμπειρία. Στο ανανεωμένο προωθητικό έντυπο υλικό όπως επίσης και στο  νέο 3λεπτο φιλμάκι  γίνεται  σχετική αναφορά.

Στα διάφορα ταξίδια γνωριμίας του προορισμού έχουμε  ξεναγήσει συνεργάτες, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες με σκοπό την προώθηση της περιοχής. Αυτό θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες και στο μέλλον στοχεύοντας στην καθιέρωση της Παλιάς Πόλης.

Έχουμε σε εξέλιξη δημιουργία έντυπου υλικού μαζικής διανομής για τις εμπειρίες που προσφέρει η Παλιά Πόλη (Old Town) το οποίο θα διανέμεται σε ξενοδοχεία και αλλού. Επιπρόσθετα πριν την νέα καλοκαιρινή περίοδο 2018 σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΞΕ Πάφου θα διοργανώσουμε επισκέψεις μελών του προσωπικού των ξενοδοχείων στην περιοχή για να γνωρίσουν προσωπικά την περιοχή, τα έργα  και τις εμπειρίες που προσφέρονται ούτως ώστε να καταστούν πρέσβεις της Παλιάς Πόλης.

Η Παλαιά Πόλη Πάφου (Old Town Pafos)  αποτελεί πλέον μια αξιόλογη επιλογή για τον εγχώριο και εισερχόμενο τουρισμό και ευελπιστούμε ότι  τα επόμενα χρόνια θα επιτύχουμε να επανατοποθετηθεί στις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ