23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Επιτυχής ο 2ος Διεθνής αγώνας τριάθλου ΧΤΕRRA Cyprus (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε ,  ο 2ος Διεθνής αγώνας τριάθλου ανώμαλου δρόμου XTERRA Cyprus στον Ακάμα, κοντά στην διεθνούς φήμης παραλία της Λάρας. Ενενήντα αθλητές από χώρες όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, η Χιλή και οι Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίστηκαν σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις με ατομικές καθώς και ομαδικές συμμετοχές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία ανδρών κατέλαβε ο Ισπανός Roger Serrano ενώ την πρώτη θέση  γυναικών η Brigitta Poor από την Ουγγαρία.
Σύμφωνα με τον Γάλλο Πρεσβευτή του XTERRA, Christophe Maury : «Πρόκειται για μια φανταστική εμπειρία! Η μάχη με την ζέστη και η υπέροχη αλλά ταυτόχρονα δύσκολη διαδρομή κάνουν το XTERRACyprus κάτι παραπάνω από έναν απλό αγώνα.»

Ο αγώνας εκτός από Διεθνής συμμετοχές φιλοξένησε και Κύπριους αθλητές από Αθλητικούς Ομίλους όπως ο Κεραυνός Στροβόλου, ο Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας και το Bikin Cyprus.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι διοργανωτές , προστίθεται στην ανακοίνωση, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους υποστηρικτές του αγώνα  Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου,  Red BullCyprus και  Almyra – Thanos Hotels.

Περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα: http://xterracyprus.com/2018-xterra-cyprus-results/

Αποτελέσματα

PRO FEMALE
1.      Brigitta Poor      HUN
2.      Barbara Riveros  CHL
3.      Nicole   Walters GRB
4.      Cecilia   Jessen   SWE
5.      Ania       Tomica  POL

PRO MALE
1.      Roger    Serrano Salgado ESP
2.      Maxim   Chane    FRA
3.      Victor    Del Corral Morales ESP
4.      Jan         Kubicek CHZ
5.      Doug     Hall        GRB      

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ