17.4 C
Paphos
Sunday, February 28, 2021

Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Γεροσκήπου ο Μιχάλης Παυλίδης

   

Την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει τη δημαρχία της Γεροσκήπου ανακοίνωσε ο Δήμαρχός της Μιχάλης Παυλίδης, έχοντας ως ξεκάθαρο και μοναδικό στόχο να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε, ένα έργο που είχε απ’ την αρχή ορίζοντα δεκαετίας, όπως αναφέρει.


Ο κ. Παυλίδης, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια των πέντε τελευταίων χρόνων “εργαστήκαμε όλοι μαζί, Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι εσείς, μεθοδικά, συναινετικά και αποτελεσματικά, για την πρόοδο της Γεροσκήπου και την ευημερία των κατοίκων της Γεροσκήπου”.

   

Παρά τις τεράστιες και σε κάθε τομέα δυσκολίες που κληροδοτήθηκαν η σκληρή δουλειά μας σε συνδυασμό με το σωστό προγραμματισμό, συνέχισε, συνέβαλαν στο να είναι η περασμένη πενταετία  παραγωγική και καθοριστική για το μέλλον του Δήμου μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει
   

Όλα αυτά, όπως είπε, έγιναν  μέσα σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον, ένα περιβάλλον που συνέθλιβε κάθε προοπτική και που επηρέασε καταλυτικά τις οικονομικές δραστηριότητες, με άμεσο αντίκτυπο στα έσοδα του Δήμου.

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές
   

Ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως στις αρνητικές εξελίξεις που είχε να διαχειριστεί ο Δήμος προστέθηκε και η μείωση της κρατικής χορηγίας προς το Δήμο.

Διαχειριστήκαμε τα δύσκολα ,δουλέψαμε ,αναδείξαμε την συλλογικότητα και πετύχαμε είπε εξυγίανση φέρνοντας και εδραιώνοντας την διαφάνεια, επεσήμανε.

Πετύχαμε, ανέφερε “ γιατί με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά καταφέραμε να έχουμε ουσιαστικό έργο και αποδοτική Δημοτική Υπηρεσία προς όφελος της τοπική κοινωνίας, χωρίς αχρείαστες σπατάλες και υπερβολές”.

Πετύχαμε να έχουμε καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα, χωρίς να επιβαρύνουμε τους δημότες μας και χωρίς να φορτώσουμε με χρέη το Δήμο για τα επόμενα χρόνια, σημείωσε, προσθέτοντας πως “καλύψαμε με προνοητικότητα δαπάνες και δόσεις δανείων που είχαν δοθεί στο παρελθόν για έργα και αναπτύξεις,μετατρέποντας τα ελλείμματα των προηγούμενων ετών σε πλεονάσματα”.

Πρόσθεσε πως ως Δήμαρχος, σε όλη αυτή την προσπάθεια, ενήργησε με όλες του τις δυνάμεις έχοντας ως πυξίδα το “συμβόλαιο τιμής” που υπέγραψε μαζί με τον κάθε δημότη, κάτοικο, γείτονα και φίλο στη Γεροσκήπου όταν διεκδίκησε τη δημαρχία πριν πέντε χρόνια.

Συμπεριφέρθηκε, σημείωσε,  απόλυτα ως υπερκομματικός, ανεξάρτητος Δήμαρχος, όχι μόνο αποφασίζοντας αλλά και δρώντας συλλογικά και αμερόληπτα, με σεβασμό και αξιοκρατία απέναντι στους πολίτες και τα κόμματα.

Η Γεροσκήπου και η τοπική αυτοδιοίκησή της πόλης δεν έχουν κομματικό χρώμα, ανέφερε, λέγοντας πως η ιδεολογία του  είναι η εξυπηρέτηση της Κοινωνίας, του κάθε Δημότη ξεχωριστά και η προσοχή σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη.

“Πριν από πέντε χρόνια απευθύνθηκα σε σας, γιατί με γνωρίζατε ως ενεργό πολίτη με μακρόχρονη ανάμειξη στα κοινά του Δήμου μας και της επαρχίας Πάφου. Με εμπιστευτήκατε με τη ψήφο σας και με εκλέξατε ως ανεξάρτητο Δήμαρχο της πόλης μας”,είπε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, προσθέτοντας πως “ σήμερα απευθύνομαι και πάλι σε σας, γιατί με γνωρίζετε πια ως Δήμαρχο της Γεροσκήπου και θα με κρίνετε όχι μόνο από τα λόγια, αλλά και από τις πράξεις μου και το έργο μου”.

Μπορώ να μιλώ στον καθένα σας στον ενικό συνέχισε, “ γιατί ήμουν και παραμένω ο ίδιος, έχοντας εργαστεί και αγωνιστεί πέντε χρόνια με αφοσίωση και αγάπη για τη Γεροσκήπου που προχωρά και προοδεύει, στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις”.

Ο κ. Παυλίδης είπε πως η  ανοιχτή και ισότιμη κοινωνία που έχτισε στην Γεροσκήπου είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εργαστεί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα.

Επεσήμανε πως τώρα, μετά από το νοικοκύρεμα , είναι η ώρα των έργων υποδομής και ανάπτυξης που θα δώσουν το ξεχωριστό στίγμα στον Δήμο μας.

Δεσμεύτηκε επίσης πως με  την ανανέωση της θητείας του θα έχει  την ευκαιρία να δώσει ώθηση σε όσα έργα έχει ξεκινήσει και σε όσα έργα έχει σχεδιάσει και να θέσει νέους στόχους.

Οι στόχοι αυτοί θα επιτευχθούν με την αξιοποίηση της συλλογικής προσπάθειας και συνδιαμόρφωσης ιδεών, συμπλήρωσε.

Είπε ακόμη, πως παρά το ότι η Γεροσκήπου είναι ένας μικρός Δήμος, εντούτοις με την υποδομή και την ανάπτυξή της, με την κοινωνική και την περιβαλλοντική ευαισθησία της, αλλά και με την πολιτιστική της ταυτότητα διαθέτει όλα τα εχέγγυα, όχι απλώς να ξεχωρίσει αλλά και να μεγαλουργήσει.

“Η προσπάθεια για επίτευξη αυτού του στόχου περνά μέσα από τη συνέχιση της πορείας που έχουμε χαράξει μαζί την τελευταία πενταετία, έχοντας ως κεντρικές αξίες τη φιλία, τη συλλογικότητα, τη διαφάνεια και την αλληλεγγύη”, ανέφερε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου.

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι δημότες θα του εμπιστευτούν  το τιμόνι του Δήμου για ακόμη μία πενταετία για να φτιάξουν μαζί όσα ονειρεύονται  για την πόλη τους, και πως θα τους έχει συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στη συνέχιση της πορείας της πόλης μας προς την ανάπτυξη, όπως ήταν μέχρι τώρα.

Support Local Business
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ