21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΛΕΝΑ- ΠΑΦΟΣ: “Μου είπαν ότι το παιδί μου θα γεννηθεί νεκρό. Σήμερα είναι ένα πανέξυπνο 10χρονο αγόρι”

Μια συγκινητική ιστορία μοιράζεται σήμερα μαζί μας μέσω του PafosPress.com η Έλενα από την Πάφο, μητέρα ενός ανήλικου αγοριού ηλικίας 10 ετών.

Όπως μας εξομολογείται με αφορμή ένα τεστ νοημοσύνης το οποίο έκανε ο γιος της η Έλενα ανοίγει την καρδιά της και μας λέει τα πιο κάτω:

Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και πολύ θυμωμένη. Σήμερα κάναμε στο γιο μου τεστ νοημοσύνης και πήρε 190 από τα 200. Δέκα χρόνια πριν οι ιατροί μας έλεγαν, όταν γεννήθηκε, ότι αυτό το αγόρι θα είναι καθυστερημένο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει και ανάπηρο.
Όταν γέννησα δεν υπήρχε πλακούντας. Ίσως επειδή στο 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου είχε πέσει το μωρό και είχα αιμορραγία. Μου είχαν πει τότε πως πρέπει να το ρίξω το μωρό και να μου κάνουν τεχνικούς πόνους να το γεννήσω νεκρό!
Μου είπαν επίσης πως αν είχα και δεύτερη αιμορραγία θα μπορούσαμε να πεθάνουμε και οι δυο! Ευτυχώς για μένα και το παιδί μου πήρα το “ρίσκο” και γέννησα. Όταν έφερα το παιδί μου στον κόσμο οι γιατροί έστειλαν τον καταστρεμμένο πλακούντα στο εξωτερικό και ήρθε απάντηση ότι 4 ολόκληρους μήνες με καταστραμένο πλακούντα το μωρό δεν έχει αναπτύχθει σε σωστές συνθήκες και άρα θα είναι καθυστερημένο.
Με έβαλαν να ζω με πόνο τόσο καιρό πιστεύοντας ότι το παιδί μου είναι άρρωστο. Όμως αυτό το παιδί 9 μηνών περπάτησε, στους 10 μόλις μήνες μίλησε και τώρα είναι 10 χρόνων και κάναμε τεστ το όποιο έβγαλε 190 στα 200.
Επικοινωνώ με το PafosPress.com οχι για να ζητήσω ευθύνες ή να κατηγορήσω κανένα αλλά για να στείλω ένα μήνυμα και να δώσω δύναμη και σε άλλους γονείς ότι
δεν πρέπει να τα παρατάνε και ότι ο Θεός δεν εγκαταλείπει ποτέ αυτούς που τον πιστεύουν με όλη τους την ψύχη!
Σήμερα μπορώ να πω με σιγουριά αυτό που είδα να συμβαίνει με τον γιο μου. Ναι γίνονται θαύματα!!!
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ